16 september 2014

Missat tillfälle…

....enligt TheZMan

Lärdomen vi borde ha dragit från 9/11 är att stora, allt överskuggande byråkratier aldrig kan försvara sig mot alla uppstickare. Det är inte vad de är konstruerade för och det är därför de misslyckas med små, komplexa uppgifter. Regeringen är en slägga, inte en skalpell.

  För att förhindra ytterligare händelser som 9/11 skulle vi omgående ha stoppat all invandring från muslimska länder. Visum för att besöka USA skulle ha begränsats till diplomater och affärsmän på hög nivå. Om en oljesheik måste komma hit för att göra ett avtal med Exxon, är det OK.

Vidare borde alla ha deporterats , om de inte var medborgare. Den utländska finansieringen av moskéer borde ha konfiskerats. Vi kan inte förbjuda religionen, även om jag skulle vara för det, men vi kan uppmuntra våra medborgare att inte rulla ut välkomstmattan för muslimer.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Det som fascinerar med muslimer är att inget land vill ha dem.

Inget land i hela världen uppskattar muslimsk invandring, inte ens de muslimska länderna själva. De vet ju till och med bättre än andra vilka problem som alltid uppstår.

Vad är det för fel på dem?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.