01 september 2014

Multikultis är ett Fiasko


Så många som 95 procent av de som BBC tillfrågade sade att de tycker att multikulturalismen i Storbritannien är ett misslyckande. Undersökningen gjordes i går morse på BBC: s Saturday Morning Live show, där man frågade “Fungerar mångkulturalismen?” Bara 5 procent sade "ja"; 95 procent sade "Nej".

Breitbarts James Delingpole var gäst på showen. Under diskussionen om resultaten, sade han:..
 "Jag tror att den enorma majoriteten i denna enkät säger allt.  Det mångkulturella experimentet i Storbritannien har misslyckats fullständigt och folk har äntligen insett hur mycket det har misslyckats.  Rotherham var bara ett exempel, vi  ser fall runt om i landet. Det har blivit en katastrof. Jag tror att detta kommer att bli en vändpunkt."

Hela artikeln här

Tror ni att överhögheten lyssnar?

1 Kommentarer:

HazeP sa...

Som jag skrev till en god vän så är det intressant att två personer med helt olika perspektiv får uttala sig.

I invandringsdebatter i Sverige tar man gärna en person som vill ha helt fri invandring (dessutom utan några större krav på försörjning) och ställer hen mot en person som i alla fall inte kan tänka sig att dra ner på invandringen. Som lite extra krydda får båda gärna bre ut sig om hur hemska SD är ...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.