10 september 2014

Obamas popularitet är stadigt sjunkande


En ny ABC News enkät är enbart sorglig för demokrater och president Obama. Med en vid marginal, 52%-42%,  ser väljarna Obama som en misslyckad president. Amerikaner ser också Obama som mer som en som splittrar (55%), än en som förenar (38%) 

Vi minns hur impopulär President Bush var vid denna tidpunkt under presidentskapet men Obama ligger sämre till ändå. Det var åtminstone 43% som såg Bush som en som håller ihop och förenar.

Det har säkert för länge sedan gått upp för alla att Obamas “Hope and Change” bara var floskler men vissa kan fortfarande inte medge det.
“Hopp” var aldrig en strategi och "förändring" som bygger på avund och okunskap kommer alltid att bli katastrofalt.  Vänta några månader till och det kommer att bli ännu svårare att hitta en clown som stödde denna onde man och som medger det. 

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Även för folk i USA har det börjat gå upp att Obama är en ömklig marionett helt i händerna på de som verkligen styr USA, big business, bankirer och det militärindustriella komplexet. Javisst, låter man folket i USA välja marionett vart fjärde år men ingen har hittills varit så uppenbart tragisk och följsam som Obama. I sanning en patetisk Onkel Tom som saknar kurage att utmana maffian som styr USA.

Berit sa...

Han valdes därför att han är en svart Democrat och många hoppades att han just därför skulle bli alldeles väldigt bra....bara för att bevisa något.
De finns inte någon enskild person som kan få USA på fötter igen. Här liksom i Europa har socialismen tagit över och den enskilde individen varken vill eller törs fatta egna beslut och ta ansvar för sina liv.

Anonym sa...

Det är tragiskt och det är likadant i Europa med Sverige i täten.

Det värsta i Sverige tycker jag är att man inte TÖRS tala om det.

De flesta svenskar är så indoktrinerade av TV och skittidningar som Expressen och Aftonbladet att de tror att allt är braoch naturligt och förstår inte vad jag talar om när jag försöker berätta att det var bättre förr.
Det gäller förstås yngre människor.
Heima

Berit sa...

Ge inte upp Heima

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.