07 september 2014

Vi importerar kulturerNigel Farage, ledare för The United Kingdom Independence Party (UKIP) frågar:

"Kommer det alltid att finnas ett England? Ni vet, det England som man förknippar med Buckingham Palace och Big Ben? Det England som är Shakespeare och J.K. Rowling? Det England där man dricker eftermiddagste och äter fish and chips?  Magna Cartas England med en tradition av rättssäkerhet och yttrandefrihet som blomstrade när Amerika fortfarande var vildmark? Kommer detta sägenomspunna  England att alltid finnas?

Kanske inte. Farage tror inte det. Han menar att Englands frihet är under starkt hot. "Vi ser avskaffandet av nationen Storbritannien."

Englands framtid och även Sveriges avgörs numera av beslutsfattare i Bryssel men alldeles på egen hand planerar USA att under de närmaste åren förändra Amerika från en sammanhängande amerikansk kultur till ett sammelsurium  av kulturer.
Demografiska experter förutsäger att USA kommer att ta emot 100 miljoner invandrare fram till år 2050 - alltså inom knappa 37 år. 

USA kallades smältdegeln, därför att tidigare immigranter kom från en relativt likartad bakgrund och kultur och var angelägna om att anpassa sig och bli “amerikaner”.
Men de som anländer nu kommer från krigshärjade Somalia, Sudan, Etiopien, Kongo, Irak, Afghanistan, Kurdistan, Indien, Kina, Indonesien och 100 andra länder. De talar inte  engelska, saknar nödvändiga kunskaper för att yrkesarbeta och är ofta analfabeter.  Få av dem har något gemensamt med dagens amerikaner och vill dessutom inte heller ha något gemensamt med dem. De vill ha sin egen kultur manifesterad  inom USA.

Invandrare som är hängivna sina egna kulturer och religioner föraktar Västvärldens sekulära, politiskt korrekta fasad som dominerar den akademiska världen, nyhetsmedia, underhållning, utbildning, religiöst och politiskt  tänkande.  Precis som de gör i Europa nu, kommer de att hävda rätten att inte anpassa sig, och då kommer också frågan i USA om hur man hanterar trotsiga icke-assimilerade kulturer, religioner och sedvänjor från främmande kulturer?

Vi ser det redan bland muslimska immigranter i Detroit där man praktiserar könsstympning, månggifte, arrangerade äktenskap och “hedersmord”.
De mexikanska immigranterna tvingar skolor att undervisa på spanska och kräver att skattebetalarna står för utbildning, mat, sjukvård och bostäder.
Om man ringer till myndigheter i vissa stater uppmanas man att trycka på #1 för spanska, #2 för arabiska och #3 för engelska.

Vi förfasar oss över barbarerna och konflikterna i Mellanöstern samtidigt som vi importerar kulturer och oändliga interna konflikter från Mexiko, Afrika, Asien och Mellanöstern och som utan tvivel kommer att  kollidera.  Ironiskt nog, hånar vi allt våld i Mellanöstern och fattigdomen i Mexiko. Men vi fortsätter att importera våldet med miljontals muslimer som sett våld som en del av livet under de senaste 1.400 åren. Vi importerar mexikansk fattigdom som om vi på ett magiskt kan få den att försvinna.
Mångkultur växer som en cancer och de allvarligaste konflikterna i fortsättningen inom global politik kommer att uppstå mellan kultur och grupper i värdländerna.

3 Kommentarer:

Knute sa...

Brittiska myndigheter främjar medvetet en svag nationell identitet. Det finns skräckexempel i historien som visar vad sådant leder till, till exempel mångkulturalismen i Habsburgmonarkin.

https://www.document.no/2014/11/de-nakne-og-de-sultne/

Knute sa...

“... det är en annan stam, de angår inte oss

Journalist blev chockad av den bistra verkligheten söder om liberala västerländska demokratier:

“Det mest motbjudande ögonblicket i mitt liv var när jag besökte Somalia under en hungerkatastrof. Vi besökte ett område med en flod, där på ena sidan floden fanns ett mycket väl fungerande samhälle, och på andra sidan människor låg och dog av svält.

Inslaget handlade om hur svårt det var att få fram nödhjälp. Det visade sig bero på att det fanns två olika stammar i regionen.

Vi frågade: 'Varför hjälper ni inte dem på andra sidan av floden?' De sade: 'Tja, det är en annan stam, de angår inte oss.'

Det var en motbjudande upplevelse. Vi såg många döda människor. Människor som dör av svält tar inte upp mycket plats.”

http://www.uriasposten.net/archives/62117

The Road to Hell: Våldsam konkurrens om kontroll över storskaliga livsmedelsbistånd bidrog till nedbrytningen av regeringen i Somalia.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Road_to_Hell_%28book%29

Anonym sa...

Its such as you read my mind! You appear to know so much approximately this, such as you wrote the book
in it or something. I feel that you could do with some % to power the message home a bit, but other than that, this is fantastic blog.

A great read. I will definitely be back.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.