19 oktober 2014

En klagovisa

Mitt intryck av den unga generationen är att den gör precis som den blivit tillsagd. Förskrämda och ångestfulla springer de till arbetsförmedlingen, försäkringskassan eller socialkontoret eller till något jobb eller utbildning som de på nåder fått av socialstaten.

Deras föräldrar fick aldrig någon chans att spara till sin ålderdom eller till sina efterkommande. De är lika ängsliga de, lika indoktrinerade av socialstatens propaganda.

Vi ska allihop tycka att det är bra med höga skatter och islam och invandring samt en perverterad moral som gör folk ännu mer försvarslösa och ängsliga. Men mitt intryck är förstås orättvist, folk sätter sig fortfarande i bilen och kör till jobbet klockan sju om morgonen. Eller tunnelbanan om man inte har något val och är stockholmare.

Våra hemska sosseregering tycks vilja få Sverige att stanna. Sverige ska bli lika fattigt som på 1800-talet. Om det inte hade varit för naturresurserna, skog och järn. Men de mänskliga resurserna sviktar allt mer. Den svenska socialstaten gör människor tråkiga.

   
. . .. . . 

5 Kommentarer:

Christer sa...

Jag tror inte sossarna har några visioner längre. De överraskades av framgångarna och har ingen aning om vilka knappar deska trycka på.

Anonym sa...

Är det att klaga när vi försöker verbalt förklara varför vi vill försvara vårt liv och vår egendom.
I Amerika tillåter man fortfarande att man försvarar sitt liv även om Obama gjort vad han kan för att ändra och eller avskaffa medborgaren den rätten.
Det skall bli intressant här hemma när den förste muhammedanen skär halsen av en svensk,
kanske rent av en äkta socialist.

Knute sa...

Regeringen vill införa tredje pappamånad. Alla pappor måste vara hemma med sina småbarn, annars dras föräldrapenningen in.

Låt familjerna själva bestämma över hur de spenderar sin tid med varandra. Att tvinga vuxna föräldrar till ”jämställda” privata val är att omyndigförklara svenska föräldrar. I motsats står Sverigedemokraternas frihetliga syn på familjen, menar Hanna Tjusling (SD).

http://www.samtiden.nu/4991/sds-kvinnosyn-frihetlig/

Sverigedemokraternas vikarierande partiledare Mattias Karlsson anser att det svenska etablissemanget försöker utradera traditioner, moral och värderingar i en kulturrevolution som bär likheter med den kommunistiska i Kina. Förespråkar en konservativ motkraft för folk och nation.

http://www.samtiden.nu/1842/sd-topp-det-pagar-en-kulturrevolution-i-sverige/

Knute sa...

Undrar hur småbarnsföräldrar tänker när de skiljer sig och beslutar att barnen ska byta bostad varannan vecka? Det är egoistiskt av föräldrarna att barnet bor lika mycket hos var och en av dem.

Under de första 18 till 36 månaderna i livet rekommenderas att barn har en en fast bostad och för det mesta bor og sover på samma ställe, och en avgörande vårdgivare.

Det vore på sin plats att föräldrarna i stället för att dela barnet, delade bostaden och själva flyttade fram och tillbaka, men vi förstår nog alla varför man inte tycker om den lösningen.

Varför i hela friden tror föräldrarna att barnet gör det?

http://denkorteavis.dk/2014/ego-foraeldre-alma-bliver-tingsliggjort-nar-hun-deles-5050-mellem-mor-og-far/

Knute sa...

”I had no idea zen meditation was this huge in Rumania. Roma people now practice zen outside every supermarket in Stockholm. Ten hours a day.”

http://avpixlat.info/newsdesk/alexander-bard-naste-kandis-att-hamna-i-kylan

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.