26 oktober 2014

Klimatateist


Jag är inte en global uppvärmnings-skeptiker och inte heller en global uppvärmnings-förnekare.   Jag är en global uppvärmnings-ateist.  Jag tror inte ett dugg på global uppvärmning.

Att jordens klimat förändras är obestridlig. Bara okunniga människor tror att ett stabilt klimat är normalt. Men jag ser INGA bevis för att mänskligheten har haft någonting att göra med någon av de observerade förändringarna - men det finns många som påstår motsatsen.

En gång i framtiden kommer människor att inse att vi alla är gjorda av kol och under nästa århundrade kommer dessa att skaka på huvudet och se tillbaka på kol-fobin som någonting så dumt att det är helt omöjligt att förstå. 

3 Kommentarer:

HazeP sa...

Jag kan inget om klimatfrågor men har dragit slutsatsen att det handlar om att tjäna pengar på människors rädsla. Samt att utöva mer makt och beskatta folket ytterligare.

Alienna sa...

Att du inte ser några bevis, kanske beror på att det faktiskt inte finns något bevis.

http://www.express.co.uk/news/nature/526191/Climate-change-is-a-lie-global-warming-not-real-claims-weather-channel-founder

Knute sa...

1,700 Private Jets Fly to Davos to Discuss Global Warming

The influx of private jets is so great, the Swiss Armed Forces has been forced to open up a military air base for the first time ever to absorb all the super rich flying their private jets into the event, reports Newsweek.

“Decision-makers meeting in Davos must focus on ways to reduce climate risk while building more efficient, cleaner, and lower-carbon economies,” former Mexican president Felipe Calderon told USA Today.

Another big theme of the mega-rich confab will be combating “income inequality” and how the world’s rich can pay their fair share to reduce the gap between top earners and the lower class. Admission price for Davos: roughly $40,000 a ticket.

Carbon emissions for private jets vary, but by some accounts are more than 37 times higher than flying commercial.

https://hodja.wordpress.com/2015/01/21/1700-private-jets-fly-to-davos-to-discuss-global-warming/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.