24 oktober 2014

Muslimsk dirigent skrämmer slag på orkester och drottning

Från en konsert den ​​9 maj 2014 för drottning Beatrix av Holland. Dirigenten som råkar vara muslim sätter igång att ge drottningen en föreläsning om islams "skönhet". Då reser sig medlemmarna i orkestern och tågar ut.


Tips Ole G.

Ännu en radikaliserad muslim som vill erövra Europa. Om han kan dirigera en orkester fick vi inte höra. Kanske han föredrar svärdet före taktpinnen.

Tusentals terrorister med europeiskt medborgarskap kämpar för den islamiska staten. Dessa brottslingar hugger av folks huvuden i Syrien och Irak. Nyligen poserade en islamisk nederländsk medborgare stolt med huvudet av ett av sina offer på facebook. Det är hemskt.

GoV

5 Kommentarer:

Christer sa...

I sverige skulle han hamna i regeringen direkt.

Anonym sa...

Stake i orkestern liksom SD i storkyrkan 2010.
Vi måste få dem att lämna Sverige på något sätt.
Någon med bra tips?

Polly Ester sa...

Orkestern är en israelisk orkester. Mannen som gjorde detta är inte dirigenten, utan en galen muslim som gjort detta tidigare och arresterats fyra gånger för denna typ av kupp.

Anonym sa...

MANUAL - ISLAMS MAKTÖVERTAGANDE:

http://www.txnd.uscourts.gov/judges/hlf2/09-25-08/Elbarasse%20Search%203

Knute sa...

När vaknar vi?

Det duger inte att bortse från det: muslimer är oss andligt överlägsna, inte kunskapsmässigt, inte intelligensmässigt, utan genom sin turkartro.
Tron är en ödestro, ett på förhand bestämt öde som ingen har inflytande på. Jordelivet är bara ett förspel till det egentliga livet efter detta. Förspelets innehåll är avgörande för den enskildes liv hinsides: i Paradisets trädgård eller i Helvetets eld.

Uppfyller man Allahs och koranens bud att bekämpa de otrogna, det vill säga alla som inte är muslimer, så har man (det vill säga männen åtminstone) säkrat sig det liv i Paradiset som de drömmer om.

Denna turkartro gör att de aldrig flyr fara och död, men mördar utan hämningar.
En sådan turkartro har vi andra inte.

Spydpigen

http://spydet.blogspot.se/2014/10/tyrkertro.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.