21 oktober 2014

Snart får vi heta Långtbortistan


Sveriges sossemuslimska regering oktober 2014
Human Development Index (HDI) används för att jämföra hälsa, utbildning och inkomst i olika länder. Sedan 2010 har Sverige halkat ner från 15:e till 25:e platsen! På bara fem år...

Förklaringen är naturligtvis massinvandringen. Makthavarna i Sverige är totalt resistenta mot fakta, men för den skull förtjänar inte svenskarna en sådan omild behandling.

Det är svårt att veta hur Sverige ska klara sig ur det här. Invandring må så vara, men islam komplicerar saken. Det räcker att säga något negativt om islam för att råka ut för "sudden jihad syndrome", en explosiv aggression utan förvarning. Muhammed och hans alias Allah är så heliga att anhängarna inte tål den minsta kritik. Det är deras heliga plikt att erövra världen.


Alltså törs inte våra politiker och journalister ifrågasätta invandringen, eftersom de flesta invandrare är muslimer. Men i stället för att åtminstone hålla käften så fjäskar de för muslimerna och hetsar dem mot svenskarna.

"En prognos som inte ser lovande ut för svenskarna, men de har ju själva velat det.."
19 Kommentarer:

Anonym sa...

Och friheten ryker all världens väg!
Nu inväntar vi bara att politikernas välvilliga tjänstemän buntar oss samman med "nykolonisatörerna" i passande arbetsbrigader ute på landsbygden för att producera livsmedel som redan är en underskottsproduktion i Sverige.
SU

Anonym sa...

Knut!
Jag håller inte med dig om svenskarna. Dom förtjänar allt som kommer deras väg. Jag har nu i flera år försökt att tala om för dom vad som är fel i Sverige. Allt jag hör att jag är "hjärntvättad, indoktrinerad och nu senast att jag är insnöad". För en tid sedan la jag in en kommentar på "Avpixlat" en bekant sade då att jag skulle sluta med det för han läser dom inte endå. Svenskarna är nog det trögaste och naiva folk på denna planeten.
Note: Jag liksom Berit bor i USA sedan många år.
//Arne

Knute sa...

IS = Islamic Sweden?

En IS-sympasitör är bostadsminister i Sverige. 'Vilka tror ni kommer att få bo (gratis) i de 250.000 lägenheter som enligt Löfven kommer att byggas?'

IS, Islamiska 'Staten' har gjort reklam för sig genom att publicera ett otal videofilmer av halshuggningar. Men statsminister Löfven blundar.

http://everykindapeople.blogspot.se/2014/10/turkisk-islamist-utsedd-till.html

Knute sa...

Sveriges sossemuslimska regering är inget unikt, Europas huvudstad Bryssel styrs sedan länge av en sådan. Den belgiska TV-serien "Salamander" visar ett genomruttet samhälle, och dit är vi också på god väg på grund av sossarna och Miljöpartiet.

http://everykindapeople.blogspot.se/2007/08/bryssels-borgmstare-gr-eu-till-en.html

Knute sa...

Wien har på grund av sitt centrala läge i Europa blivit en språngbräda för islamister. Massor av islamiska förskolor och skolor predikar om krig och våld mot "de otrogna". Läs den gripande berättelsen om hur två österrikiska flickor rymmer hemifrån och hamnar i den Islamiska Staten i Syrien där de blir bortgifta. Om flickorna ångrar sig kommer nog deras föräldrar få deras avhuggna huvuden i retur.

http://spydet.blogspot.se/2014/10/af-to-onder-skal-man-vlge-det-mindste_18.html

Knute sa...

På tal om Sveriges “erkännande” av en icke-existerande stat “Palestina”

Precis som européer (speciellt skandinaver) skulle föredra att upplösas i den postnationella grytan av europeisk identitet, kräver de att Israel gör detsamma. Strunt samma att Israel saknar möjlighet att göra det, och skulle förstöras om de provade, av skäl som borde vara uppenbart för varje tillfällig konsument av nyhetsmedia.

Gazakriget borde ha lärt världen att Israel inte kan avstå territorium till Mahmoud Abbas som nu sitter 10:e året av en 4-årig valperiod. Hamas har stöd av 55% av Västbankens palestinier mot bara 38% för Abbas och Hamas skryter öppet att de kan förstöra Israel lättare från avfyrningspositioner på Västbanken. Endast den israeliska militären håller Abbas vid makten; utan israeler hade Hamas för länge trängt ut Abbas från Västbanken, lika lätt som det gjorde i Gaza; och en Hamasregering på Västbanken skulle föra krig mot Israel, med fruktansvärda konsekvenser [trivialt - nästa Förintelse].

http://israelisverige.blogspot.se/2014/10/varfor-eu-ar-irrationellt-om-israel.html

Knute sa...

Danmark låter sig luras och rullar ut den röda mattan för återvändande jihadister

Known as the “Aarhus Model,” named after the city where the idea was developed, the rehabilitation program helps returning fighters find jobs, schooling, and offers counseling.

To call these efforts misguided seems an understatement. ISIS and other radical jihadist groups hold a universalist Islamic theology that they are willing to enforce with violence, and they have been clear that the West is on their target list. Though not every returning jihadist might bear malice against their home state, a refusal to take enemies who denounce your way of life, have sworn to kill you, and have actually killed people at their word seems insane.

http://hodja.wordpress.com/2014/10/25/danmarks-internationale-rygte-danmark-ruller-den-rode-lober-ud-for-jihadister/

Knute sa...

Regeringen köper biljardbord

Det er som om Rød Blok lever i en fantasiverden. Hvor de enkelte elementer intet har med hinanden at gøre. I tegneserien Kasket Karl behandles sagen på hans måde. Han foreslår konen, at de køber et stort professionelt billardbord til 200.000.-. Da konen spørger til hvor de skulle skulle kunne skaffe så mange penge fra, lyder hans svar: Ti nu stille kone, nu snakker vi billiard og ikke penge.

31 gange har Rød Blok gennemført lempelser i reglerne for indvandring gennem de sidste tre år. Hver gang er det sket under advarsler fra DF, men her snakkede de billiard og kun billiard.
Men nu er første girokort kommet til Danmark med en akut betaling på første rate på 4.5 milliard kroner her og nu. Hvad der nødvendigvis kommet senere, ja det kommer senere, men det bliver dyrere.
Det bliver spændende at se om hvorledes partiernes topfolk og ikke mindst deres baglande vil håndtere Djævlens Dilemma. Skal det være besparelser på børn eller på ældre som finansierer regeringens åbne døre ?

http://mortendreyer.blogspot.se/2014/10/rd-blok-optrder-som-kasket-karl.html

Knute sa...

År 2013 uppgick den svenska statsbudgetens utgifter till 921 miljarder kronor, varav astronomiska 270 miljarder kronor till invandringen.

http://snaphanen.dk/2014/10/28/mayor-of-calais-the-real-magnet-is-the-benefits/

http://www.ekonomifakta.se/sv/Fakta/Offentlig-ekonomi/Statsbudget/Statsbudgetens-utgifter/

Knute sa...

Ta från de rika svinen, säger Löfven & Co och höjer skatterna för alla som inte lever på bidrag. Det kommer att leda Sverige till ekonomisk ruin.

»Hvis vi tænker på samfundsværdierne som en kage, der skal fordeles, ser vi et statisk samfund for os. Tænker vi det i stedet for som et bageri, vil vi se, at man på sigt får færre kager, hvis man plyndrer bageren, men flere, hvis man laver flere bagerier.«

http://www.business.dk/business-magasin/kampen-mod-eliten-foerer-ikke-til-rigdom

Knute sa...

Ett land i kriminalitetens grepp

I Sverige finns 55 geografiska områden där kriminella nätverk tagit kontrollen. Svenskarna försöker undvika att tala om invandringen, men det är nödvändigt för att belysa problemen. Bara i år tar Sverige emot närmare 100.000 asylsökare. Sedan tillkommer anhöriginvandrare. Och arbetskraftsinvandrare. Samt illegala "papperslösa" invandrare.

"Sverige blir en alltmer intressant plats på den internationella brottskartan. De poliser som för skitlöner sliter på svenska gator och i områden som förslummats för att de styrande inte törs ta i dem, ser utvecklingen timme för timme, dag för dag och får vid varje arbetspass riskera en gatsten i huvudet, väl medveten om att deras chefer inte tänker backa upp dem, för att det är för politiskt känsligt."

http://www.ohrlund.se/blogg/?p=2181

Läs också:

http://fnordspotting.blogspot.se/2014/10/sverige-en-humanitar-bananrepublik.html

https://www.document.no/2014/10/et-land-i-opplosning/

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/55-no-go-zoner-i-sverige-minner-om-parallellsamhallen_4051399.svd

Knute sa...

Muslimerna tar över fängelserna.

60 % av internerna på franska fängelser är muslimer.

8-10 % av befolkningen i Frankrike är muslimer så det är en rejäl överrepresentation. Att jämföra med Sverige går inte av någon anledning. Regeringen har förbjudit Kriminalvården att föra statistik över etnicitet och religion. Undrar varför…

http://petterssonsblogg.se/2014/10/29/explosiv-rapport-60-av-internerna-ar-muslimer/#more-110874

Knute sa...

Ryktena i asylbranschen inbillar fortfarande människor att Sverige är det bästa stället att söka sig till. Vi som är inne i detaljerna vet att det är det inte längre. Många tusen ska övervintra ute i en iskall skog i ett asylsystem som i praktiken har kollapsat i ett land som inte längre har något att erbjuda som liknar en normal tillvaro.

http://snaphanen.dk/2014/11/12/jeg-en-sofavaelger/

Knute sa...

“Ecopop” är en schweizisk miljöorganisation som vill stoppa invandringen för att rädda miljön. Till skillnad från det svenska muslimgröna “Miljöpartiet”.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Vil-kutte-innvandring-for-a-redde-miljoet-7803620.html

Knute sa...

Senast i raden av nya och oerhört kostsamma asylförläggningar är spa-anläggningen Cape East i Haparanda.

Enligt Migrationsverket är Bert Karlsson i dag störst på tillfälliga flyktingboenden bland de privata aktörerna och har kontrakt med Migrationsverket på 2 764 flyktingplatser. Via sina barns bolag - Jokarjo AB - fakturerar han Migrationsverket 829 000 kronor per dag.

Enligt egen utsago står Bert Karlsson nu beredd med totalt över 50 flyktingförläggningar. Och i den nya anläggningen ryms enligt Karlsson 500 flyktingar. Skulle Jokarjo få alla platser uthyrda skulle anläggningen omsätta 54,7 miljoner kronor per år - eller motsvarande 150 000 kronor per dag.

http://petterssonsblogg.se/2014/12/04/miljardar-satsar-pa-asylsokande/#more-113584

gäster sa...

Varje vecka kommer rapporter om hur hotell, vandrarhem, stugbyar, konferensanläggningar, herrgårdar, slott, skolor, äldreboenden och många andra verksamheter lägger ned för att som en narrbild av Fågel Fenix omedelbart återuppstå som asylboende.

http://avpixlat.info/2014/12/06/protester-nar-anrikt-strandhotell-blir-asylboende/#more-135160

gäster sa...

Ett enda roffande av skattepengar. Ett enormt misslyckande som drabbar skattebetalarna, personalen som jobbar och de asylsökande själva. – De enda som vinner är de privata företag som har huggsexa på skattepengarna, särskilt när de märker att vi inte hinner kolla upp något.

http://petterssonsblogg.se/2014/12/07/vart-arbete-med-nyanlanda-en-katastrof-en-genomrutten-verksamhet/#more-113862

Knute sa...

Den virkelige store smellen vil komme om noen få år.

Først når folk mister pensjonen og velferdsgodene vil de reagere, men da er det for sent.

https://hodja.wordpress.com/2014/12/08/christian-tybring-gjedde-forst-nar-velferdsgodene-forsvinner-vil-folk-reagere-ny-bog-som-ties-ihjel-i-norske-medier/

Knute sa...

När skolor läggs ner i Sverige rapporteras det sällan om protester, men det blev ett annat ljud när en journalist på Göteborgs-Posten drabbades:

Politikerna ämnar lägga ned en kombinerad för- och lågstadieskola i det välbeställda och pittoreska område i södra Göteborg där Lernfelt bor.

Texten är ett exempel på hur det blir annat ljud i skällan när den förda invandringspolitiken gör sig handgripligen påmind i vardagen i de tjattrande klassernas normalt så skyddade reservat.

Lernfelt skriver:

Situationen är ohållbar. Och de bakomliggande orsakerna framgår tydligt. Enligt rapporten handlar det bland annat om en stor tillströmning av ensamkommande flyktingbarn. Senaste året 42 unga skyddssökande. Relativt sett inte många. Men det faktum att varje flyktingbarn, utöver de 1 900 kronor per dygn staten bidrar med, kostar ytterligare ett par tusen (per dygn) som måste tas i från andra verksamheter, skapar en ytterligt olycklig situation då olika skyddsvärda grupper ställs mot varandra. Eftersom lagarna vilka omger skolan och äldreomsorgen inte är särskilt strikta, är det ofta dessa som förlorar striden om resurserna.

http://avpixlat.info/2014/12/09/protest-nar-massinvandringens-konsekvenser-nar-ledarskribents-vardag/#more-135420

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.