03 oktober 2014

“Sverige - det närmaste till en fascistisk, hatbaserad regim i Europa”
Engelsmannen Iain Channing  återvänder till Sverige, det land som han bodde i under 1980-talet och återger väldigt bra hur vi ex-pats upplever Sverige numera.

"Vad har hänt med ett säkert och välbeställt land som var så beundrat i hela världen? Uppskattar folk verkligen politikernas radikala experiment i social ingenjörskonst? Och hur är det i Malmö - Sveriges mest framstående test-tub? Här är ett utdrag ur Channing rapport - den sista av tre - i översättning.

Men totalt sett, väckte media  en ny känsla i mig gentemot Sverige, en känsla jag aldrig drömt att jag någonsin skulle känna: Förakt. Saker och ting är inte riktigt lika illa som i Östtyskland, som oliktänkande svenskar är vana att säga, men det här landet har inte längre full yttrandefrihet. De längst ut till vänster - det vill säga, det svenska media och etablissemanget- är inte intresserad av att “debattera" massinvandring. De är ideologiskt engagerade att införa det, vad som än händer, “för det allmännas bästa”, och alla som inte håller med är  “hatare",  "fascister”, "nazister” eller "rasister”.

     Jag överdriver inte. Du ser dessa ord om och om igen i svenska media.  Vilket betyder att Sverige själv har blivit det som ligger närmast en fascistisk, Nazi-liknande, hat baserad regim i västra Europa.  Det är bara det att det är fel-tänkande etniska svenskar som är dess offer, med risk för överfall, vandalisering av sina hem och  förödmjukelser i media för att de uttrycker motstånd mot statens invandringspolitik.

     . . . Det är förvånande att det inte finns någon verklig debatt om invandring när den ena sidan vägrar att ens erkänna den oro som den andra sidan har och i stället tar till förtal."


4 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi tycker nog det är värre med mästertjuven Löfven som omger sig med parasiter och andra skatteberoende individer.
Kan vi få begränsat stöldbegäret hos politikerna är mycket vunnet.

Ann-Marie sa...

Med den nya regeringen och den makt som ges till kreti och pleti är loppet kört för Moder Svea.

Errbe sa...

Vad kan vi nu vänta oss ? Löfvens civilminister, Ardalan Shekarabi, är en illegal invandrare, som avslöjats med falskröstning och förskingring inom det SSU, där han då var ordförande.

Som civilminister får han överinseendet över den statliga byråkratin. Skall hans moral numera bli normgivande där ?
.

Knute sa...

Ny regering i du gamla du fria:

Miljøpartisten Mehmet Kaplan blev Sveriges bostads- och stadsutvecklingsminister. Om han er Broderskabet, eller om han bare omgås med dem, er uvist. Han var uhyre aktiv i kampagnen mod Jyllands Posten under Muhammedkrisen, hvis tegninger han betegnede som “nidbilleder”. han deltog i Ship to Gaza i 2010, og han har sammenlignet Syrienjihadister med svenske frivillige i Vinterkrigen i Finland. Som så mange andre muslimer, er hans egentlige ærinde i politik at fremme islams sag.

Den nuværende regering afspejler det, som Sverige er blevet: Et land i brat forfald. Den afspejler også den større bevægelse, som er i fuld gang, at oprindelige svenskere vil miste den politiske magt i Sverige i dette århundrede. Som sagt, den holder ikke i fire år. Der bliver nok af underholdning fra den. Om man vil kalde det farce eller tragedie, bliver en smagssag.

http://snaphanen.dk/2014/10/03/en-islamist-og-en-asylbedrager/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.