14 oktober 2014

Turkisk islamist utsedd till bostadsminister i Sverige

Miljöpartiets Mehmet Kaplan har tidigare jämfört jihadkrigare som reser från Sverige för att ansluta sig till halshuggarsekten islamiska staten, med de svenskar som deltog i det finska vinterkriget.

Nu påstår han en intervju i en turkisk tidning att det är islamofobin i Europa som driver muslimer att ansluta sig. Merit Wager skriver:

"Kaplan menar alltså, att man i de europeiska länder som nu i decennier släppt in såväl äkta asylbehövande som ett förmodligen stort mörkertal av muslimer från Mellanöstern, försörjt dem som inte fått eller velat skaffa jobb, bekostat deras utbildningar, gett dem bostäder och tillgång till sociala välfärdssystem, är så islamofobiska (!?) att en del av dessa människor känner sig tvungna att ansluta sig till den grymmaste och mest monstruösa rörelse som existerat på jorden?"

För övrigt vill jag tillägga att Sveriges nye statsminister med gorillahuvud är en stor besvikelse. Inte minst på grund av hans ministrar. Han ville väl inte utse någon som var mer kompetent än han själv, och så blev det därefter.

Värst är väl bostadsministern Mehmet Kaplan (bilden). Kaplan som var med på Ship to Gaza säger till den turkiska tidningen att Sverige ska hjälpa till att erövra Jerusalem. Är det han som bestämmer vår utrikespolitik numera?


Löfvens erkännande av Palestina var fjäsk för de muslimska väljarna. Han har också avskaffat posten som integrationsminister, någon integration behövs inte i framtiden, fritt fram för ett muslimskt parallellsamhälle där folk pratar arabiska och lever på bidrag.

Reinfeldt varnade indirekt för det där när han i valrörelsen sa att svenska folket måste öppna sina hjärtan, för i framtiden kommer vi inte ha råd med mycket mer än invandring. Första gången någon utom Sverigedemokraterna vågade nämna invandringens kostnader. Han borde ha sagt det mycket tidigare, för åtta år sen ungefär. Sen dess har Sveriges befolkning ökat med någon miljon, och fler lär det bli.


14 Kommentarer:

Ewot sa...

Att släppa fram en regering bestående av sosse- och miljömusslor visar att svenska folket är offer för Stockholmssyndromet, ett psykologiskt tillstånd där kidnappningsoffer eller personer som hålls fångna mot sin vilja tar parti för förövaren.

Anonym sa...

Öppna din PLÅNBOK

/Reinfeldt
/Löven
/Kaplan
/Romson
/Sjöstedt
osv...

Anonym sa...

En islamist som bostadsminister i Sveriges regering.! Vilka tror ni kommer att få bo (gratis) i de 250.000 lägenheter som enligt Löfven år 2020 kommer att byggas? Var har han fått det ifrån? Kommer det att finnas råd? Vad anser den nya finansministern? Noterar att det blir väl ett val dessförinnan 2018, - helst tidigare!

Knute sa...

Swedish economy headed for crash (video 1 min)‏

Socialist government of Sweden ignores its biggest zero return investment, namely Islamic immigration, and blames tax cuts.

https://www.youtube.com/watch?v=E6F6FpLZ7LM&feature=youtu.be

Knute sa...

Tiggare hade 53 tusen kronor i behån

Nyligen rapporterade Avpixlat om hur polisen hittat 12.000 kr i fickan på en hitrest tiggare i samband med att vederbörande greps för att ha uppträtt störande i en butik. Det får betraktas som en blygsam summa jämfört med de 53.000 kr som polisen häromdagen hittade i behån på en 18-årig bulgarisk EU-tiggare efter att hon gripits för misshandel av en 32-årig kvinnlig tiggare utanför Willys stormarknad i Gävle.

Motivet till misshandeln var en revirstrid kring platsen utanför butiken. Det framkom också i samband med polisens utredning av incidenten att tiggeriverksamheten är organiserad. Enligt det 32-åriga misshandelsoffret är tiggeriet “en organisation som bedrivs av maffian”. I detta ingår att “marknaden” är uppdelad i revir mellan olika grupperingar på liknande sätt som knarkhandel brukar vara. När någon utmanar reviren uppstår konflikter, ofta våldsamma sådana.

http://avpixlat.info/2014/10/16/hitrest-tiggare-hade-53-tusen-kronor-i-behan/

Knute sa...

Två österrikiska flickor rymmer hemifrån och hamnar i den Islamiska Staten i Syrien där de blir bortgifta. Om flickorna ångrar sig kommer nog deras föräldrar få deras avhuggna huvuden i retur.

http://spydet.blogspot.se/2014/10/af-to-onder-skal-man-vlge-det-mindste_18.html

Knute sa...

En äldre svensk man på tillfälligt besök i Stockholmsförorten Tensta attackerades och misshandlades av ett invandrargäng. Orsaken? De misstog mannens hörapparat för en öronsnäcka till en polisradio och trodde att han var polis.

"Jag förstår att det är svårt att komma från öknen till ett högre teknologiskt land. Då är det inte lätt att förstå att vanliga människor kan ha tekniska prylar som hjälper dem att höra.."

http://avpixlat.info/2014/10/18/horselskadad-man-misshandlades-av-invandrargang-trodde-han-var-polis/

Knute sa...

Det är strategiskt mycket olyckligt att media refererar till en terrororganisation som en stat, och att vi accepterar förkortningen IS. Det rör sig om psykolingvistik, där valet och användningen av ord och begrepp betyder något.

http://www.honestthinking.org/no/index.html

Knute sa...

The Islamic minority in Sweden has an outsized influence on the new leftist Swedish government, which itself is a minority government which did not receive more than 42 percent percent of the vote in total and is formed of parties which hate Israel.

http://www.dianawest.net/Home/tabid/36/EntryId/2924/Dar-al-Sweden.aspx

Knute sa...

Mehmet Kaplan i stor förskingringshärva

Muslimer i den internationellt ökända invandrarenklaven Husby i nordvästra Storstockholm har samlat in miljonbelopp till ett moskébygge. Nu har pengarna försvunnit. Ordförande på de styrelsemöten som möjliggjorde att föreningen tömdes på pengar var bostadsminister Mehmet Kaplan (MP).

http://avpixlat.info/2014/11/11/mehmet-kaplan-i-stor-forskingringsharva/#more-132851

Knute sa...

Vad är det för några typer i regeringen?

Stefan Löfvén, statsminister.

2 år på ekonomiskt gymnasium, en svetsarkurs och klarade 1½ år på socialhögskola innan han hoppade av misslyckad.

Kristina Persson, nån minister med lång konstig titel som inte säger något.

Civilekonom.

Morgan Johansson, justitie och migration

Fil. kand.

Anders Ygeman, Inrikesminister

Ingen utbildning.

Margot Wallström, Utrikesminister

Ingen akademisk utbildning.

Isabella Lövin, Biståndsminister

Har studerat Filmvetenskap, statsvetenskap sociologi italienska vid Stockholms universitet och gick radioproducentutbildningen vid Dramatiska Institutet

Peter Hultqvist,Försvarsminister

journalist

Annika Strandhäll,Socialförsäkringsminister

läst psykologi och sociologi

Gabriel Wikström,Folkhälso-sjukvårds- och idrottsminister

Ingen utbildning.

Åsa Regnér, Barn-, äldre- och jämställdhetsminister

Fil.kand.

Magdalena Andersson,Finansminister

Civilekonom

Per Bolund, Finansmarknads- och konsumentminister, biträdande finansminister

biolog

Ardalan Shekarabi,Civilminister

Juridik vid Uppsala universitet.

Gustav Fridolin,Utbildningsminister

1999–2002 i Mediagymnasiet i Nacka strand.

Aida Hadzialic,Gymnasie- och kunskapslyftsminister

Examen i juridik från Lunds Univeritet.

Helene Hellmark Knutsson, Minister för högre utbildning och forskning

grundkurser i historia, nationalekonomi och statistik men ingen examen. Behövs inte färr att bli minister i högre utbildning och forskning i Sverige.

Åsa Romson, Klimat- och miljöminister, vice statsminister
Doktor, miljörätt

Ibrahim Baylan,Energiminister

Assyrisk kristen turk. Munk. 1997-98 uppaL universitet.

Mikael Damberg, Närings- och innovationsminister

Ingen formell utbildning.

Mehmet Kaplan, Bostads- och stadsutvecklingsminister

Ingen formell utbildning nämnd. Behövs kanske inte för hans ministertjänst.

Anna Johansson, Infrastrukturminister

Ingen utbildning

Sven-Erik Bucht, Landsbygdsminister

(Från och med den 1 januari 2015 statsråd i Näringsdepartementet.)

Ingen formell utbildning.

Alice Bah Kuhnke, Kultur- och demokratiminister

Fil kand

Ylva Johansson, Arbetsmarknad

lärare

http://israelisverige.blogspot.se/2014/11/sverige-erkanner-terror-mot-judar-och.html

Knute sa...

Kulturminister Bah Kuhnke frågade de folkvalda i kulturutskottet – och här vill jag klargöra att samtliga dessa folkvalda är så kallade vuxna människor som får köpa sprit och köra riktig bil och rösta och såna vuxengrejer – vilken superkraft de ville ha. Det var en hel del frågor om Pippi Långstrump. Bland annat fick toppolitikerna svara på frågan “Vad var det första Pippis moster/faster brukar göra när hon fick besök?” och “När tjuvarna kom in i Villa Villerkulla, fann de då en liten apa som satt och räknade guldmynt?”

http://snaphanen.dk/2014/11/06/kurt-westergaard-speaks/

Knute sa...

Den rödgröna regeringen i Stockholm är infiltrerad av en terrororganisation, Islamiska förbundet i Sverige, som som ingår i det Muslimska brödraskapets nätverk, en malström som hotar att sluka oss alla.

"Listan över terroristorganisationer som publicerades 16 november av Förenade Arabemiratens regering orsakar akut förlägenhet i Väst, eftersom Muslimska Brödraskapet och alla dess utlöpare, från Mellanöstern till Afrika, Asien, Europa och USA, har framträdande positioner där."

Brödraskapets trojanska häst mitt ibland oss

http://www.d-intl.com/2014/11/25/brodraskapets-trojanska-hast-mitt-ibland-oss/

Anonym sa...

“Släng ut Mehmet Kaplan från Rosenbad med Koranen före. Han kan ta sin djävla profet och resa hem till något eländigt dysfunktionellt muslimskt helvetesland. Och stanna där.

Ja är han lika ondskefull som han ser ut, så är det illa, han kan ju skrämma slag på små barn bara med blicken."

http://petterssonsblogg.se/2015/10/09/sentio-idag-sd-storst/#comments

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.