25 oktober 2014

USA går till val november 4


Många Democrat-kandidater inser att de måste distansera sig från Obama om de ska ha en chans att vinna. Det gäller speciellt i stater som Georgia, Louisiana, North Carolina, Kentucky och Alaska.

Dessa kandidater hoppas nu att allmänheten ska glömma att de följt partilinjen och stöttat Obama vid varje tillfälle,  inklusive Obamacare, abort, HBT-rättigheter, den globala uppvärmningen, livstids bidragsberoende för fattiga och minoriteter (“free stuff”), minst 17 miljoner miljoner  dollar i skuld, försök att legalisera och subventionera illegala invandrare, samt en mängd skandaler.

Det måste vara särskilt svårt för det svarta samhället att se den första svarta presidenten ignorera bristen på jobb, utbildning och den tilltagande brottsligheten i svarta bostadsområden, medan miljarder dollar går till liberalernas våta dröm om den globala uppvärmningen, för att bara nämna en.

Det måste därför ha varit ett hårt slag för senaten-kandidater när Obama i ett tal i måndags sade följande:

"Summan av kardemumman är dock att alla dessa är personer som röstar på mig; de har stöttat min agenda i kongressen; de är på rätt sida vad gäller minimilön; de är på rätt sida om rättvisa löner; de är på rätt sida vad gäller återuppbyggnad av vår infrastruktur; de är på rätt sida för utvidgning av förskoleverksamheten."

Obama fortsatte med att säga att hans känslor inte var sårade, därför att vissa kandidater var tveksamma till att delta i en kampanj tillsammans med honom.

"De är personer som är starka allierade och mina anhängare, och jag säger till dem: 'Vet du vad… du gör vad du måste göra för att vinna. Jag kommer att vara ansvarig för att våra anhängare röstar.'"
Man kan undra om Obama är medveten om hur smittosam han blivit. Han är isolerad i White House tillsammans med de som avgudar honom och hans egen narcissism skyddar naturligtvis. Han kanske verkligen tror att hans uttalanden är till hjälp för kandidaterna?

Under de senaste sex åren har Republicans haft mängder av tillfällen att dra nytta av situationer som klart och tydligt visat att Vänsterns politik lett till förstörelse mitt framför våra ögon och det gäller inte enbart Detroit!
Det har varit som ett dukat bord - det är svårt att tänka sig ett bättre scenario. En misslyckad svart ikon och politiska drag som gång på gång visat sig var bakslag enligt opinionsmätningarna,  men de fega Republicans har inte lyft ett finger, bara skaffat sig TV-tid genom att gnälla och klaga.Rupublicans vet att i den politiska maktoceanen sitter de alla i samma båt. Nästa gång är det någon på deras sida som faller överbord. En liten skillnad är att Dems. inte behöver vara lika rädda för kritik och mothugg, eftersom de har pressen på sin sida. När en Rep. gör bort sig, följs hans namn alltid av ett (R), men är det en Dem. anges inte partitillhörigheten.

 USA är en nu en krutdurk av rasfrågor, skapade av Obama och hans lismare.
Hans justitiedepartement är allt annat än rättvist, hans Centers for Disease Control saknar kontroll. Hans VA, (Department of Veterans Affairs) dödar veteraner, och hans IRS försöker döda hönan som lägger guldägg.
Majoriteten i Obama-administrationen borde ha fått sparken eller fängslats för fyra år sedan.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är en mycket bra beskrivning av läget men från vår svenska horisont bör väl tilläggas att de två värsta samhällsomstörtarna i USA är inte Obama och hans Chicagogangsters utan iförsta hand John "SCOTUS" Roberts som inte avvisade demokraternas "obamacare" utan gav terrororganisationen IRS fria händer att plåga medborgarna. I andra hand John Boehner som tillåtit slöseriet med alla pengarna.
Han har rent ut missbrukat sin ställning och får nog betraktas som en andra rangs maffihövding. Läs
Peter Schweizer's bok "Utpressning".
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.