05 oktober 2014

Våra skattepengar i arbete

Feds undrar varför feta flickor inte dejtar lika mycket som de som är smala.
Man har anslagit nästan en halv miljon dollar för att ta reda på varför överviktiga tonårsflickor har svårt att träffa killar.
(Jag skulle kunna förklara varför, för hälften av den summan!)

National Institutes of Health (NIH) tilldelades $ 466.642 i bidrag förra veckan för studien, som kommer att undersöka om social kompetens har en inverkan på varför feta flickor har färre dejting-erfarenheter än sina mindre feta motsvarigheter.


Det finns övervägande bevis för att vikten påverkar intima (dvs, dejting och sexuella) relationsbildning och sexuella kontakter för unga flickor. Överviktiga flickor har konsekvent  färre dejting och sexuella erfarenheter, men fler sexuella riskbeteenden (dvs inte bruk av kondom ) när de är sexuellt aktiva."

Studien kommer särskilt att titta på om överviktiga tonårsflickor utvecklar relationskunskaper senare i livet, och kommer att jämföra  “utvecklingen av romantiska och sexuella relationsegenskaper" med andra.  Forskarna kommer också att jämföra “feta och icke-feta afroamerikanska och vita unga flickor."

Hå, hå ja ja.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

En hälsning från dagens verklighet Sverige och kanske morgondagens USA - "Slå mig hårt i ansiktet": http://www.youtube.com/watch?v=qBB-HusEtps

Berit sa...

Oj, är detta svensk "musik" av i dag?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.