12 oktober 2014

Vilken folkfientlig regering!

Många skolungdomar vill förkovra sig för högre studier och har privatlärare som hjälper dem med hemläxor. Men nu ska det bli dubbelt så dyrt, har Sveriges nya socialistiska regering bestämt. Inga skatteavdrag för sånt, fast privatlärarna blir förstås utan jobb. Och ungdomarna kommer förstås också få svårt att få jobb.

Kanske staten får in några kronor på denna kortsiktiga besparing. Men det räcker inte, nu väntar massiva skattehöjningar.

Även de äldre diskrimineras av sossarna. Pensionärer som arbetar ska få högre skatt.

Liksom de som använder snus. Finns det inga som snusar i det så kallade arbetarpartiet socialdemokraterna? Jo, men de fina politikerna i de fina salongerna kan säkert smuggla in en prilla eller två under överläppen utan att bekymra sig över sin privatekonomi.

På en fri marknad skulle en dosa snus knappast kosta mer än någon krona, men statens profit är orimlig, 20 kronor eller mer.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Bra Knute, nu kanske medborgarn börjar att förstå sammanhangen.
Fler skulle ställa frågan: HUR MYCKET PROFITERAR POLITIKERNA PÅ DE ENSKILDA MEDBORGAREN?
En genomsnittshantverkare (om den finns) begär 550:kr/timme. Får han behålla 125:kr till försörjningen av sig själv och familjen kan han vara lycklig.

Knute sa...

Sossarna har indoktrinerat oss i generationer

“Jag kommer aldrig kunna respektera ett parti som, då jag bara var ett barn, med skolans, kulturens och public services hjälp försökte indoktrinera mig till att bli en lojal socialist. Vad mer är, samma socialisters tilltagande tendens att med allt smutsigare smutskastningsmetoder försöka framställa sig själva som moraliskt förmer än andra gör mig av just denna anledning heligt förbannad.

Det riktigt ironiska i sammanhanget är att samtidigt som jag i skolan fick lära mig om den svenska modellens överlägsenhet, hade den svenska ekonomin på grund av den socialdemokratiska politiken stagnerat. Det välstånd som jag i skolan fick lära mig berodde på den socialdemokratiska politiken berodde i själva verket på liberala reformer som genomfördes långt före det socialdemokratiska maktövertagandet."

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/07/socialdemokraterna-stasi-och-skolan.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.