22 november 2014

Den danska TV-kocken

Camilla Plum är rasande över nationalrätten stekt fläsk med persiljesås, som hon tycker är utestängande mot invandrare. Men alla invandrare är väl inte muslimer? Fast förstås, nuförtiden är de väl det.

Griskött är mer ekologiskt än det mesta och äts av de flesta på vår jord. Lägg av med att vara kräsna och kränkta, gris på gaffeln är inte det värsta. Dags att ta skeden i vacker hand! Snart kanske socialbidragen tar slut, så ta seden dit ni kommer. Som danskhetens drottning Pia Kjærsgaard säger:

"Jeg synes, at Camilla Plum er en tosset kælling. Så er det sagt. Vorherre bevares. Jeg ville holde lidt lav profil, hvis jeg var Camilla Plum efter den der berygtede hesteslagtning."
Det var TV-kockens son som hade fått infallet att slakta familjens ponny. Ja, så kan det gå för 1968-generationens barns husdjur.

Kanske Camilla Plum inte är så tossig ändå. Maten hon lagar på TV verkar god. Synd att hon som så många andra inte kan hålla sig till sin specialitet utan försöker vara politiskt korrekt. Hennes föräldrar donerade 300 miljoner till en suspekt vänsterorganisation som snabbt såg till att gå i konkurs. Det var nog surt för Camilla, men hon verkar gilla läget och fortsätter att odla lite socialistiska vanföreställningar plus lite islamistisk grisofobi.

Lenin lyckades riktigt bra att inympa en kollektiv skuldkänsla hos västerlänningarna. Men utan kolonialism och kapitalism skulle vi inte haft någon handel på världshaven, ingen mat i butikerna. Kanske en och annan ponny skulle hamnat i grytan.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Helt annorlunda än Camilla Plum lät svaret från Alan Melchior från den judiska församlingen i Danmark: det är visserligen inte kosher-kött och jag skulle nog inte ha valt det eftersom jag aldrig har smakat det, men jag välkomnar danskarnas val... så är det och det är helt i sin ordning. Vi lever ju i Danmark.

http://spydet.blogspot.se/2014/11/gris-pa-gaflen.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.