20 november 2014

Den svenska lösningen

Vilka krossar folkets vilja med järnrör i Sverige? Inte är det Sverigedemokraterna, det är politikerna och journalisterna och deras hantlangare bland våldsvänster och islamister som skrämmer slag på folk. Antingen får man underkasta sig eller emigrera. Nu senast var det den kristne författaren Marcus Birro som flydde landet efter att talat klarspråk om islam och utsatts för mordhot. Men för varje Birro finns det tyvärr tusen vänstervridna kändisar som tanklöst babblar om hur förträfflig islam är och demoniserar SD.

"När en regim använder pöbelvåld kallas det Den Rumänska Lösningen. Namnet kommer från den rumänska övergångsregimens lösning på de folkliga protester som krävde tillbaka sin uppgörelse med Ceaucescu. Tiotusentals människor hade samlats vid Universitetsplatsen i Bukarest för att tvinga igenom demokratiska val, men kommunisten och kuppmakaren Ion Iliescu drog ner gruvarbetarna från bergen och sa till dem att hippies var ansvariga för att de inte hade fått lön på flera månader. Beväpnade med bland annat järnrör förvandlades arbetarklassen till en här av huliganer som på regimens vägnar krossade medelklassens uppror för folkets frihet. Kvasitotalitära styrelseformer älskar sånt. Man ser det också i Egypten, Hongkong, Iran och Sverige."

Citatet är från den danska bloggen Monokultur


Politisk svagsinthet av nästan kriminellt slag


5 Kommentarer:

Drokles sa...

Tak, jeg er beæret :-)

Knute sa...

Äldre hamnar på gatan i den humanitära stormakten

Pensionerna sjunker och bostadspriserna ökar i Sverige. I Stockholm registrerar man att ständigt fler äldre hamnar på gatan.

https://www.document.no/2014/11/eldre-havner-pa-gata-i-den-humanitaere-stormakten/

http://www.metro.se/nyheter/larmet-fran-stadsmissionen-vara-pensionarer-hamnar-pa-gatan/EVHnkt!0eqvjwkBRwge2/

Knute sa...

Sveriges nye rikspolischef blev rikskänd för sitt twittrande: ”När jag ser Jimmie Åkesson i debatt kräks jag”. Kommer 13 procent av väljarkåren att förföljas och trakasseras?

http://www.d-intl.com/2014/11/20/kronika-rikspolischef-dan-eliasson-en-judas-priest/

Knute sa...

Man i Karlstad greps av polis för hets mot Djävulen.

Mannen gick omkring i en t-shirt med ett tryck som av den rådige konstapeln uppfattades som hets. T-shirten pryddes med texten “Islam is the devil“.

Polisen beslagtog plagget och upprättade en anmälan. Brottet rubriceras som hets mot folkgrupp. Eftersom islam inte är någon folkgrupp får man utgå ifrån att det är gruppen djävular som polisen anser att mannen hetsat mot genom att beskylla dem för att bekänna sig till den våldsbejakande och totalitära ideologin islam.

http://avpixlat.info/2014/11/21/man-i-karlstad-greps-av-polis-for-hets-mot-djavulen/#more-133858

Knute sa...

Sveriges fremtid

Mens de nordiske lande, såsom Danmark, Norge og Finland, forventes at bibeholde deres status som rige og udviklingsdygtige lande, så spås Sverige nu en anden fremtid.

Ifølge FNs nyeste fremskrivninger vil Sverige nemlig være et meget fattigere land i 2030, og således falde fra at være nr. 15 til at blive nr. 45 på indekset for menneskelig udvikling, det såkaldte Human Development Index.

Denne udvikling, jf. FN, skyldes, at Sverige vil få en øget mængde af familier, der er tvunget til at leve på velfærdsydelser og er afhængige af staten, mens de øvrige nordiske lande vil opleve et fald af indbyggere på overførselsindkomster. Ligeledes viser fremskrivningerne, at Cuba, Mexico og sågar Grækenland i 2030 vil være rigere lande end Sverige og faktisk få solide økonomier.

http://www.trykkefrihed.dk/blog/1606/Sveriges-arvinger.htm

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.