03 november 2014

Det handlar bara om valet nu


Nu när Democrats-kandidater och även Obama själv insett att han är för inkompetent att utföra vad han lovat, gör han det som alla patologiska lögnare gör: skapar fler lögner.

Han är inställd på att skyla över och bortförklara, vilket för Obama är “vad han gör bäst.”
 Obama-administrationen rapporterar felaktiga jobb-siffror, lögner vad gäller kostnaden av Obamacare, ljuger om ekonomin och så vidare. De kommer aldrig att erkänna sin inkompetens.
Obama har haft många chanser att ta ansvar, visa ledarskap och medge att han gjort fel, men han har aldrig varit karl nog.

Både Barack och Michelle reser nu runt i landet för att inspirera väljarna. Om det hjäper eller stjälper återstår att se. Normala människor vet namnet på de personer de kallar sina vänner men tydligen inte Michelle. Här talar hon sig varm för “sin vän”, Buce Braley som hon gång på gång kallar Bailey.Här i södern tar man till alla medel för att den svarta befolkningen ska gå till valurnorna i morgon. Många predikanter i de svarta kyrkorna drog sitt strå till stacken i går och uppmanade församlingsmedlemmarna att göra sitt jobb. “Blacks” röstar till 85% Democrats men de är inte särskilt intresserade av mitt-terminsval, så deltagandet från deras sida brukar vara lågt.

Georgia-Democrats - särskilt senaten-kandidaten Michelle Nunn - förlitar sig på att pastorer ska hjälpa henne. Befolkningen här består till 30% av färgade, till skillnad från landet totalt som är 13%.

Under de sista dagarna före valet, använder sig kandidaterna för Democrats av rasistiskt laddade meddelanden - de drar fram Trayvon Martins död, oroligheterna i Ferguson, Mo., och Jim Crow-erans segregation -för att göra de svarta arga och stoppa ett Republican övertagande i Washington.

Det är slående hur bilderna och orden de använder öppet spelar på rädsla för hot och förtryck. Och deras källa är förvånande. Aktionen leds av nationella Democrats och deras statliga partiorganisationer - inte de skugglika och skumma politiska aktionskommittéer som i vanliga fall är svåra att spåra när det gäller budskap som inte är rumsrena .
Democrat-strategin är att ställa en grupp amerikaner mot en annan - inte för att främja samhället, utan för att hetsa till våld, hat och fientlighet. De har bara ett mål: Makt.

En grupp som kan överraska i morgon är de man kallar Millennials - de som nått vuxen ålder runt sekelskiftet och efter.  De är förbannade på Barack Obama, för att han avgett löften som han inte var vuxen för.

Kongressledamot Justin Amash är optimistisk. Han tror att det libertarianska budskapet kommer att vinna stort i morgon, även om Washington, DC ännu inte lyssnar.
Men det betyder inte att Congress är ombord. “ Ledarskap i synnerhet, är fortfarande lika hopplöst som någonsin,” enligt Amash.
“Congress har en fördröjning med fem eller 10 år", säger han. "Men jag är hoppfull om att en del av det kommer att förändras. Allmänheten är mer inställd på frihet och säger att de vill att människor ska vara oberoende och inte böja sig för ledarskapet i någon av de stora partierna."

Millennials vill ha jobb, möjligheter och inte mer prat. Tiden för prat är över.

1 Kommentarer:

Berit sa...

Här är en bättre video

https://www.youtube.com/watch?v=ASBvI2VB27Q

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.