25 november 2014

Det som krokigt ska bli, ska böjas i tid


På ett sommarläger för 8-12-åringar underhöll de vuxna med att leka avrättningar i stil med Islamiska staten. Var det bara på skoj, eller propaganda för radikal islam? 
Barnen kom från den parisiska kommunen Colombes och var på sommarläger i Bretagne. De jublade knappast, snarare var de skräckslagna. Vilket förmodligen var avsikten. Ordet islam betyder ju underkastelse.

"Vuxnas" humor kan vara obegriplig. Se bara på svenska media när de leker terrorister och mobbar och jagar folk som inte vill gulla med islam. Det skulle inte förvåna mig om halshuggningar i stil med Islamiska staten snart dyker upp i något av Sveriges televisions humorprogram.

1 Kommentarer:

gertrud sa...

For et år siden mødte jeg i Øresundstoget en 12-13-årsdreng, som havde været med sim bedstemor til Tivolis Halloween festligheder. Han var henrykt og stolt over den souvenir han havde med hjem. Den skulde han skræmme sine kammerater med.
Hvordan kunde en rar gammel bedstemor dog gå med på sådan noget ækelt noget?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.