09 november 2014


En halalslaktare i Schweiz är ute på hal is efter att ha sålt fläskprodukter till muslimer i över tre år.

Enligt Marocko World News, har den schweiziske slaktaren sålde  3.1 ton griskött till sina islamiska kunder, och sagt att det var halalslaktat kalvkött. Vid inspektion av hans anläggning, upptäcktes det att det han sålde som kalvkött inte såg riktigt ut.
"Om kunderna hade vetat att det var fläsk, skulle de inte ha köpt det eftersom islam förbjuder konsumtion av denna typ av kött", säger åklagaren som handlägger ärendet.

Nu kan mannen förvänta sig sex månaders fängelse och 18.000 schweizerfrancfranc i böter , vilket motsvarar ungefär $ 18.860. Han åtalades för "bedrägeri och vilseledning.”

Marocko News påpekar att slaktaren bedrog sin kunder  tvåfaldig genom att sälja fläsk som om det var kalvkött. Muslimer köpte och konsumera fläskkött, vilket är emot deras religion, och slaktaren gjorde högre vinster eftersom griskött är billigare än kalvkött.

Enligt sharialagar, bör inte alla muslimer som konsumeras fläsk stenas till döds? Om de dödar flickor och kvinnor efter att de våldtagit dem bör de inte hanteras enligt sin egen "rättvisa"?

2 Kommentarer:

Arlav sa...

Orsakade denna konsumtion av fläsk massdöd inom den muslimska befolkningen, eller mer troligt - hände inget alls???

Ann-Marie sa...

Halalslaktat fläsk?! Nu är det kokta fläsket stekt!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.