11 november 2014

Gissa var


Den här skylten i Nasaret uppmuntrar muslimer i Israel att fortsätta att köra sina bilar in i judiska folksamlingar och döda civila.

Den senaste tidens terrorattacker med hjälp av fordon har blivit ett jihadvapen för mujahedin,  som utnyttjar alla möjliga verktyg för att döda och skada de “otrogna”(= de personer som föder dem)

Det är inte konstigt att muslimer hyser ett djupt hat mot kristna och judar. Det finns över 100 verser i Koranen som uppmanar muslimer att föra krig med icke-muslimer, och det är inte begränsat till ett krig om förstånd, utan en våldsam, fysisk kamp.

Profeten Muhammeds anhängare har alltid uppfyllts av ett sjukligt judehat och kallat judar  "orena" och krävt deras förintelse
Deras aktioner är  inte begränsade till muslimska länder. Antisemitismen är djupt rotat i den muslimska kulturen. När en stor del av ett folks heliga bok är tillägnad förstörelsen av ett annat folk eller religion, är det inte konstigt att 10-15 procent deltar i eller stöder terroristverksamhet.

Att länder som Sverige erkänner en stat som aldrig egentligen funnits, hjälper dem naturligtvis och stöder moraliskt deras terroristverksamhet.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Den offentliga lögnen är för massiv, alliansen med islam är för mäktig. Den kristne debattören Marcus Birro kritiserade islam och blev mordhotad mer än tio gånger under några dagar. Han hade skrivit: “Köper inte snacket om att ‘religioner’ är farliga. Vad har den största delen av världens religiösa terrorism gemensamt? Islam. Fakta“. Tydligen uppfattade de det som en uppmaning att mörda utan hämningar. Aftonbladet passade på att stämma in i de kränktas kör och stämpla Birro som rasist. Nu flyr han från Sverige, ett land där man utnämnt islamisten Mehmet "Ship to Gaza" Kaplan till minister i regeringen. Ingen demokratisk medborgare kan längre känna förtroende för regeringen och riksdagen.

http://snaphanen.dk/2014/11/10/det-er-kun-begyndelsen-birro/

http://varstundisverige.blogspot.se/2014/11/gustaf-adolfsdagen-jag-anklagar-olle.html

http://avpixlat.info/2014/11/10/marcus-birro-mordhotas-efter-islamkritik/

Knute sa...

Den palestinska myndigheten, som Sverige erkänt som “stat”, vägrar att fördöma vågen av terrorattacker mot Israel, “heroiska insatser” som att knivmörda en 26-årig kvinna eller att ramma en bil in i tre månader gammal baby.

https://www.document.no/2014/11/abbas-har-pisket-opp-en-stemning-han-ikke-tor-ga-imot/

Olli Rein sa...

De båda kärringarna Stefan Löfvet och Margot Wallström borde avgå, och det fortare än kvickt.

Olli Rein sa...

Abbas är en skitstövel i lönndom. Jag kan ju be alla som vill att köra på Abbas i hög hastighet med bilen.
Han ska inte tro att han är förmer, för att han vansköter sitt ämbete. Tvärtom!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.