09 november 2014

Grattis på Fars Dag


EU-statistik har länge varnat för att det behövs stora mängder invandrare för att möta befolkningsunderskottet, om Europa ska ha ett hopp om att finansiera pensions- och sjukvårdsbehoven för sin växande äldre befolkning.
Och man kan tacka Vänstern och deras socialistiska-marxistiska politik för detta.

MEP Francoise Castex, yrkar också på att invandrarna ska få laglig rätt och tillgång till alla fördelar när det gäller pensioner och socialvård. Hur nu det ska finansiera pensions-och-hälsovårdsbehoven för äldre européer?

Demografin är den viktigaste faktorn. Om man bygger ett samhälle som inte biologiskt kan hålla befolkningen vid liv, hur kan man förvänta sig att bevara det ekonomiskt, politiskt och militärt?
Det är omöjligt.
Det kan ses som en kortsiktig, naiv, ekonomisk lösning att importera outbildade människor från andra länder, men det är inte en lösning på det verkliga problemet, vilket är att man inte kan behålla sin egen civilisation.

De handlar om vad som händer - eller inte händer - i sovrummet.

Familjen, den institution som dominerande i Europa, har förlorat sin lockelse. Prioriteringar för de flesta unga och medelålders kvinnor och män är karriär, skaffa prylar, köpa hus, ha roligt, resa - inte dra på sig bördan av många barn.  I Sverige ogillar man äktenskap ännu mer än i södra Europa och trots en befolkningsökning minskade antalet ingångna äktenskap med 3 759 förra året och antalet skilsmässor ökade.

2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Som sagt, den vita rasen kommer att försvinna om vi inte gör något åt det.....

Knute sa...

Kvinnors makt och mäns sårbarhet

Av Julia Caesar

http://snaphanen.dk/2014/11/23/sondagskronika-kvinnors-makt-och-mans-sarbarhet/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.