17 november 2014

Har du träffat Joe Biden?


Obamacare prackades på amerikanerna genom bedrägeri och det är nu samma översittar-inställning som gör att Obama-gänget anser att de kan göra ett grundlagsstridigt tillkännagivande och ge amnesti till miljontals (illegala) "papperslösa" invandrare.

Det tillkännagavs dagen efter mittermins-valet, när Obama och Democratic Party hade drabbats av en enorm förlust, vilket ytterligare understryker hur absolut respektlösa de är.
Obama anser tydligen att han har rätt när andra säger till honom att han har fel och att han kan gå vidare med amnesti nu istället för att vänta för att utarbeta en regelrätt lagstiftning tillsammans med den nya kongressen.

Republicans varnar att de kan dra igång aktioner för att åtala Obama om han går vidare med sina planer och senatorn Mitch McConnell (R-Kentucky), som snart kommer att vara senatens majoritetsledare, säger att Obamas användning av exekutiv makt  "skulle vara som att vifta med ett rött skynke framför en tjur."
Andra inflytelserika medlemmar från Republican Party har också skickat varningar till White House.

GOP kongressledamoten Trey Gowdy tycker inte att det är en särskilt bra idé att åtala och avsätta Obama just nu.  Han förklarar varför i denna intervju med Bill O’Reilly.  Det skulle nämligen göra vicepresident Joe Biden (på bilden ovan) till den nye presidenten.
1 Kommentarer:

Anonym sa...

Dom visste vad dom gjorde socialisterna, när dom fuskade fram Obama till president i Amerika!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.