18 november 2014

Hur kommer det att gå för Ferguson?


USA väntar fortfarande på beslutet om en polisman i Ferguson, Missouri kommer åtalas för att ha dödat en obeväpnade tonåring, Michael Brown. Gissningsvis drar det ut på tiden, eftersom man misstänker att The Grand Jury (en åtalsjury som utvärderar om det finns grund för åtal) kommer att rekommendera att polismannen, Darren Wilson, inte åtalas eftersom han inte gjorde fel.

  FBI varnar brottsbekämpande myndigheter över hela landet att beslutet "kommer sannolikt" att leda till att vissa “extremist”-demonstranter  attackerar poliser, federala agenter och infrastruktur,  så som el-anläggningar och vattenreningsverk.
Det sorgliga är att de flesta människor vet att oavsett beslutet från The Grand Jury kommer protesterna att äga rum. Demonstranter har även begärt att bestämma regler för polisen, i händelse av att protesterna spårar ur.
Jag antar att man vill kunna begå väpnade rån mot butiker utan att bli skjuten?

Dagen efter Thanksgiving kallas Black Friday eftersom det är den dag när butiksägare hoppas vända bokföringen från röda till svarta siffror och hamna på plus-sidan.
Nu försöker man göra Black Friday till rättvisa för Michael Brown.

Dessa betalda demonstranter kräver en nationell bojkott av butiker från den 19 nov. till 3 december, vilket troligen är när deras protest-lönecheckar tar slut. Faktum är att det finns inget att protestera, utom att Vänstern är beroende av att driva rasmotsättningar.
Allting som Vänstern kan använda mot både Ferguson och deras polis utnyttjas oavsett den indirekta skadan.De är fast beslutna att hålla idiotin vid  liv.  Många företag som redan drabbats av plundring i Ferguson har fortfarande dörrar och fönster igenspikade och täckta med träskivor och de flesta har tagit bort alla varor i väntan på mer plundring och våld.
Ras-hetsarna älskar att se igenspikade butiker. De gillar att främja idén om att Ferguson är som South Side of Chicago, eller innerstaden i Detroit.

Det riktiga att göra här vore att dessa människor i stället hjälper Ferguson-områdets företag att återhämta sig.

2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Dom jobbar hårt på att försöka starta ett raskrig. Och kanske lyckas dom, såvida det inte blir alltför kallt och då kan det hela kanske komma av sig. Den förbaskade globala uppvärmningen visar sitt fula tryne igen med en alltför tidig vinter.....

Knute sa...

Dyrkan av en svart kultur är stort sett inget annat än en förvrängning av de ambitioner som drev medborgarrättsrörelsen.

Rosa Parks ville inte sitta på en bestämd plats i bussen. Hon ville sitta som varje annan människa, inte som en neger.

http://monokultur.dk/?p=13369

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.