28 november 2014

Inte ens CNN kan dölja sanningen


CNNs reporter försökte så länge som möjligt att upprätta en sorts förståelse och ursäkt för mordbrännarna, men var tvungen att ge upp till slut och hennes reportage kom då till ett abrupt slut.Den intervjuade kvinnan inser att affärsidkare inte kommer att bygga upp sina affärer igen och området kommer att förfalla.

Medan liberala "ledare" underblåser våldet och låtsas be, organiserar medlemmar från St Louis TeaParty aktioner för att hjälpa de som drabbats hårdast av kravallerna i Ferguson.

St Luis Tea Party, som består av mestadels vita konservativa anordnar en "BUYcott”- (uppmaning att handla av de affärsmän som drabbats) - för att stödja företag längs den numera ökända Florissant Avenue, där några av de värsta plundringarna ägde rum.

     Det är en idé som hjälper människor som direkt berörs av upploppen som följde efter att polisen skjutit Michael Brown den Aug. 9, men det kan också bidra till att förändra den bild som media skapat av TeaParty.

  Den nationella pressen och TV gäspade naturligtvis, men effekten är verklig och det pågår hela denna helg. 

Detta är  St Louis Tea Party, en gren av den nationell rörelsen, som de traditionella media generellt behandlar som om det vore uppståndelsen av KKK.  Det är mestadels vita personer som arbetar för att hjälpa de mestadels svarta affärsägare vars butiker nästan förstördes av mestadels svarta upprorsmakare - men eftersom det inte passar populär-medias bild av TeaParty, kommer de flesta amerikaner aldrig att höra talas om det.

3 Kommentarer:

Argus sa...

Det finns två sorters rörelse här; den ena som är den äldsta kan vi kalla för "lokalismen" som likt en lök går inifrån och ut där man sörjer för den närmaste familjen, släkten, grannskapet, landet i motsats till globalismen där man försöker tjäna så mycket pengar som möjligt oavsett vilka umbäranden man utsätter andra för. Det är rent ut sagt bedrövligt för en nation som USA som grundades för att man ville styra sig själv nu i själva verket är styrt av globalisterna. Washington, Adams, Jefferson och Franklin med flera skulle vända sig i sina gravar om de bara visste vart unionen tagit vägen och skulle troligen inte brytt sig om att slå sig fria.

Anonym sa...

Om nu närmare 70% av befolkningen i Ferguson är svart, vad är det då som får dem att rösta fram ett vitt styre och inrätta en närmast helvit poliskår som skjuter prick på svarta?

Varför inte rösta fram en helsvart kommunledning och inrätta en lika svart poliskår? Alla problem lösta.

Knute sa...

Enligt CNN borde polisen ha kastat sin pistol och börjat sjunga “Give Peace a Chance" när den 150 kilo tunga personen angrep som en uppretad noshörning.

http://www.wnd.com/2014/11/what-should-wilson-not-have-done/#UdqOCXWVRTOvdXFT.99

http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2014/11/hvad-betjenten-ikke-skulle-have-gjort.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.