04 november 2014

Prosit!


Det spelar nästan ingen roll var man befinner sig -  alla apotek, “drug stores”, livsmedelsbutiker, Golds Gym, läkarmottagningar - erbjuder influensavaccinering gratis eller till”nedsatt pris”


I januari förra året avskedade ett sjukhus i Indiana åtta anställda eftersom de vägrade att vaccinera sig mot influensa. Det skapades en livlig diskussion om vilket som kommer först, den anställdes rätt eller patienters säkerhet. Sjukhuset införde obligatoriska vaccinering, som svar på en stigande oro för spridning av influensa.

Efter detta var det tusentals sjuksköterskor över hela USA som tog ställning mot tvångsvaccinering och valde att antingen förlora sina jobb som följd, eller utpekas och förlöjligas och tvingades bära ansiktsmask i tjänsten under influensasäsongen .


National Institutes of Health  (NIH) lanserade en “definitiv”studie som verkligen skulle bevisa, en gång för alla, att influensavaccinering var bra för de äldre. Men oavsett hur de jonglerade med siffrorna visade det sig när de var klara att vaccinering inte gjorde någon nytta för de äldre. Tvärtom!
Dödligheten har ökat markant bland äldre amerikaner sedan influensavaccination drivits som ett absolut måste.  Forskarna fick till slut erkänna att de hade fel och att decennier av propaganda orsakat mer skada än nytta,  säger Sharyl Attkisson i den här artikeln.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.