03 november 2014

Sans och vett om klimat


Dagens besked att Ban Ki-Moon sett framtiden i isens kalvningar på Grönland, visar bara att han inte förstått det minsta om naturens väldighet. Ökad kalvning är inte ett tecken på vad som kommer att ske. Det är en naturlig följd av isens anpassning till ett klimat som under 150 år blivit en knapp grad varmare. Det tar sekler för inlandsisen att reagera på omgivningen. Den har överlevt flera av våra istider och värmeperioderna däremellan. Den kommer att bestå i ytterligare hundratusentals år.

Läs hela artikeln på Klimatsans.

Och notera: IPCC har inget med vetenskap att göra, googla "som driver ipcc".

2 Kommentarer:

Anonym sa...

IPCC har ingen som helst vetenskaplig trovärdighet! Om man nu ska använda vetenskapliga kriterier så ska man redovisa det som talar emot de hypoteser som IPCC lägger fram med det görs inte och det är bara att konstatera att den här klimathysterin har en helt annan agenda bakom än miljön. Jordens temperatur och klimat är till största delen avhängig på solaktiviteten och den kan vi människor inte påverka. IPCC är bara ett välbetalt jippo och ett sätt för politikerna att motivera höga energiskatter.

Benny

Ann-Marie sa...

Benny, jag ser att du är en av de få som förstått att det hela bara är ett sätt att klämma åt skattebetalarna/löneslavarna.....

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.