10 november 2014

Sarah sonderar terrängen?


Sarah Palin verkar ha brutit sig loss från de politiskt korrekta begränsningarna och i denna intervju på Sean Hannitys show häromkvällen talar hon fritt och direkt till det amerikanska folket och hennes förankring har aldrig varit större än den är idag.
Hennes råd till de nyvalda Republicans i kongressen var att de har fått i uppdrag att stoppa Barack Obama och ge oss vår frihet tillbaka. Hon sade att "GOP nu måste vara visa av skadan och inte bli övermodiga och tro att de kan gå tillbaka till status quo och förvänta sig seger år 2016. Mitt råd är att ni stoppar Barack Obama i hans genomgripande omvandling av Amerika och säkrar vår frihet, och att ni är tuffa".

Hon sade också att USA: s förväntningar på Republicans är "först och främst att stoppa Obama, hans misslyckade politik, hans laglöshet, ... uppfylla sina vallöften och stå stark och stadigt på republican-plattformen. De måste sänka bolagsskatten, sluta skicka jobb utomlands, möjliggöra konkurrens inom sjukvården, så snart de avskaffat Obamacare, som de lovade att göra, samt tillåta arbetsgivare att anställa fler personer - heltidsjobb, inte deltid. Det som händer just nu är decimering av medelklassen .... Öppna gränser är naturligtvis ytterligare ett steg mot decimering av medelklassen, eftersom vi kommer att ha en flod av illegala invandrare som kommer in för att konkurrera om amerikanska jobb."

Miljontals amerikaner uppskattar guvernör Palins no-nonsense inställning till politik och hennes sätt att ta itu med de verkliga problemen som regeringen lider av.   Hon har sunt förnuft och självklara lösningar, men kanske hennes idéer är för ärliga för insnöade Republican karriärpolitiker?Sarah Palin säger i denna intervju att hon faktiskt planerar att ge sig in i politiken igen och med hennes övertygande patriotism kommer hon att ge Hillary en hård strid om hon satsar på presidentposten.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

You go Sarah. I will vote for you.
//Arne

MetalHeadViking sa...

Fantastisk kvinna, som inte räds för PK-maffian!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.