23 november 2014

Mellanmjölksattityden börjar försvinna

SD borde fälla regeringen, säger Ian Wachtmeister, informell rådgivare åt Jimmie Åkesson och före detta partiledare för Ny demokrati:

"Löfven som statsminister blev inte vad man kunde ha hoppats av en före detta metallarbetarboss med fötterna på jorden.

De flesta av oss trodde nog att han skulle sätta några rejäla gråsossar som överrockar på miljöpartisterna och deras destruktiva och orealistiska syn på näringsliv, energi, försvar och social balans. Men i stället tycks Löfven ha förhandlat bort sig själv och blev överspelad av några okunniga drömmare. Då vaknade fler än SD!

Förvåning och vanmakt har spridit sig i valmanskåren. Den inledande mellanmjölksattityden att vi måste ge Löfven chansen började skrapas bort som bottenfärgen på Romsons skuta.

Läget är nu att en majoritet av väljarna och egentligen av riksdagen är emot den regering som kom till stånd därför att alliansens härförare kastade yxan i sjön. De som tror att ministären Löfven ens skulle klara sig i två år har blivit allt färre."

Tommy Hansson, SD-politiker i Södertälje:

"Sanningen är ju bevars den, att den sittande så kallade regeringen måste vara den mest bisarra vårt land någonsin plågats av. Nyval är det emellertid ingen brådska med, som jag ser det. Under den tid som återstår till nästa val hinner S+MP-juntan göra bort sig många fler gånger – låt oss därför ge den det rep som gör det möjligt för klantskallarna i Rosenbad att hänga sig på eftertryckligast möjliga sätt (ursäkta den makabra liknelsen, men ni förstår vad jag menar)!"


Gustav Fridolin, miljö/muslimpartiet


8 Kommentarer:

Knute sa...

När Mona Sahlin säger att vi ska “hjälpa och ta hand om de invandrare från Sverige som strider för IS och andra terroristgrupper”, är det ingen skillnad om hon efter kriget sagt detsamma om mördarna i de nazistiska koncentrationslägren.

I dag får sådana som hon tjänster med månadslöner på 90 tusen kronor och mer för att gulla med dessa satans mördare. Det är en skam. Samtidigt får vi till leda från dessa de politiskt korrekta alltid höra att detta har inte med Islam att göra. Självklart ljuger man då.

http://varstundisverige.blogspot.se/2014/11/ian-wachmeister-sd-borde-falla.html

Knute sa...

De rödgröna partierna allierar sig med exakt samma kultur och ideologi som Adolf Hitler främjade:

Världsherradöme: Adolf Hitler - Muhammed.
Död åt judarna: Adolf Hitler - Muhammed.
Militärmakt för att göra det: Adolf Hitler - Muhammed.
Död åt homosexuella: Adolf Hitler - Muhammed.
Kvinnor bara i köket och sovrummet: Adolf Hitler - Muhammed.

http://gatesofvienna.net/2014/11/a-battle-for-western-civilization/

Knute sa...

Istället för kommunfullmäktige: Bert Karlsson!

Tidigare i veckan rapporterade Västerbottensnytt att Bert Karlsson planerar att öppna ett asylboende med plats för 500 personer i det lilla samhället Hällnäs, med 250 invånare.

Åtvidaberg är främlingsfientligt", sade Bert Karlsson tidigare i år när hans agerande ledde till protester i en annan kommun. "De beter sig som Sverigedemokrater allihopa", sade den tidigare Ny demokrati-politikern då om de kommunpolitiker som hade mage att protestera mot att Karlsson ställde dem inför fullbordat faktum.

http://fnordspotting.blogspot.se/2014/11/istallet-for-kommunfullmaktige-bert.html

Knute sa...

Inifrån Migrationsverket – en orgie i fusk och bedrägeri

http://avpixlat.info/2014/11/17/inifran-migrationsverket-en-orgie-i-fusk-och-bedrageri/

Knute sa...

Runt om i Europa är tecknen tydliga: De etablerades skrämselkampanjer fungerar inte. Makthavarna måste därför välja. Antingen måste de göra något för att lösa de problem som oroar väljarna: förlusten av nationell självständighet till en högmodig byråkrati i Bryssel, islamiseringen, arbetslösheten, den ekonomiska stagnationen och den allmänna samhällsupplösningen – eller så kan de förbereda sig på att bli knuffade åt sidan av partier som lovar handling och inte bara ord.

http://www.d-intl.com/2014/11/29/analys-politiska-dissidenter-blir-rumsrena/

Knute sa...

Vänsterns strupgrepp om Sveriges television: SD-fientlig propaganda i SVT:s nya dramaserie “Blå ögon”.

"Det är inte otroligt att både Sverigedemokraterna (SD) och partiets motståndare blir förbannade på Blå ögon. Dramaseriens snabbt växande populistparti på högerkanten Trygghetspartiet är en karbonkopia på SD, komplett med en blågul blomma som partisymbol. När partiledaren spelad av Kjell Wilhelmsen sitter i en turnébuss inför ett valmöte i Uddevalla och pratar om partiets dubbelspel – att inte prata om den verkliga rasistiska agendan och istället lyfta fram frågor som pensionärernas villkor – har jag svårt att se hur SD-ledningen inte ska ilskna till."

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2014/11/svts-propagandaserie-kor-igang.html

http://avpixlat.info/2014/11/30/sd-fientlig-propaganda-i-svts-nya-dramasatsning/

http://www.gp.se/kulturnoje/recensioner/filmer/filmer2fyrar/1.2560433-bla-ogon

Knute sa...

Världen blev av med ett hot när järnridån föll. Vi fick tio år av optimism men otack är världens lön, vänstern fortsätter att sätta sitt strupgrepp på oss. Den 11 september 2001 fick vi ett nytt hot.

Knute sa...

Wachtmeister: Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna är egentliga samma parti. De står för samma folkhem, samma försvarspolitik och samma kristna etik.

Enligt Ian Wachtmeister är det, åtminstone om ungdomsorganisationen får bestämma, bara en tidsfråga innan KD börjar diskutera invandringen och dess kostnader på allvar:

– Vad ska de göra? De vet att Sverigedemokraterna är deras främsta konkurrent om rösterna. Tar de upp flyktingfrågan på allvar kommer de att gå från runt 4 procent i röstetal till 10 procent.

http://www.etc.se/inrikes/wachtmeister-sd-och-kd-ar-egentligen-samma-parti

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.