06 november 2014

Sex-slavar prissätts efter ålder

Det är ingen hemlighet att Islamic State har inrättat en sexslav-marknad, där de säljer tillfångatagna kvinnor till muslimer i hela Mellanöstern. Hundratals kidnappade Yezidi och kristna kvinnor och tonåringar har tvingats till äktenskap, våldtäkt eller prostitution för att tillfredsställa perversa islamister som motiverar sina handlingar med att de följer profeten Muhammeds exempel.

Nyligen upptäcktes ett flygblad som skickats ut av ISIS.   Det är en prislista över vad det kostar att köpa kvinnliga slavar för sex, komplett med den islamiska staten kvalitetsstämpel. Den mest motbjudande detaljen är att slavarna är prissatta efter ålder, hela vägen ner till spädbarn.


Shoebat.com har översatt från Arabic till English:

"Vi har fått veta att marknaden för försäljning av kvinnorna hade bevittnat en prissänkning som påverkar [sic] behoven av Isalmic State och finansieringen av Mujahedin. För detta har handelsdepartementet beslutat att sätta ett fast pris på försäljning av kvinnor. Därför ska alla auktionsfirmor  följa detta och alla som bryter mot reglerna kommer att avrättas."

PRICE (in Dinar) MERCHANDISE
$75,000 age 30-40/Yezidi/Christian
$100,000 age 20-30/Yezidi/Christian
$150,000 age 10-20/Yezidi/Christian
$50,000 age 40-50/Yezidi/Christian
$200,000 age 1-9/Yezidi/Christ

Begränsat till 3 sexslavar med undantag för utländsk försäljning till turkar, syrianer och Gulfstaterna.
Växelkursen är $86 för 100,000 dinarer

Enligt Shoebat har priset sänkts beroende på ett överskott av slavar och muslimer över hela Mellanöstern kan köpa många, inkluderande spädbarn.

En avskyvärd video finns här för den som är intresserad av att se och höra jordens drägg och avskum


3 Kommentarer:

Knute sa...

Islamiseringen av Sverige har gått in i ett turboläge med den nya rödgröna regeringen, med en islamist till bostadsminister och erkännande av Palestina som “höjdpunkter” hittills. Både IS och Hizb ut-Tahrir finns och rekryterar i Sverige.

I Halmstad säger sig flera muslimer ha slutat besöka moskéerna då de märkt av en radikalisering och känner rädsla för att terrorgrupper som IS ska försöka värva deras barn.

http://avpixlat.info/2014/11/05/muslimska-terrorgrupper-alltmer-aktiva-i-sverige/#more-132264

Knute sa...

Jämställdheten i Sverige kommer att få ett tvärt slut

Mellanöstern-experten David Rubin förutspår att Sverige inte kommer att förbli en topp-tio jämställdhets-nation mycket längre. Landet upplever ett växande islamiskt problem.

“Sweden used to be one of the most peaceful countries in the world, but all that has changed. There’s been a skyrocketing rate of rapes of Swedish women by Muslim men. In some cities in Sweden, women are afraid to walk through a park, even in the day time. It’s gotten that bad, especially in the southern city of Malmö.

As the Muslim population grows, they’re going to be demanding sharia law, or at least elements of sharia law, in the Swedish legal system. And as they do that, you’re going to see that they’ll be demanding oppressive laws – and equality for women will be one of those going out the window as the Muslims gain more power.”

http://hodja.wordpress.com/2014/11/05/mellemosteksperten-david-rubin-forudser-at-ligestillingen-i-sverige-vil-fa-en-brat-ende/

robban sa...

lite lustigt är det att poiltiker och media fortfarande anser att de är bara en oorganiserad grupp som gör uppror mot assad när de de gör exakt samma som som tidigare när de upprättar ett kalifat. nu är det försent att stoppa det med enkla och humana sätt utan enda sättet är att utrota samtliga anhängare innan det eskalerar för mycket.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.