18 november 2014

En "dansk" terrorist förklädd till postbud...

... försökte mörda den islamkritiske journalisten Lars Hedegaard. Så småningom lyckades den danska polisen spåra attentatsmannen till Turkiet.

När turkarna sedan skickade honom till den Islamiska Staten i stället för tillbaka till Danmark, gjorde Danmarks utrikesminister Martin Lidegaard det häpnadsväckande uttalandet att en bra relation med Turkiet är viktigare än Lars Hedegaard.

"Det groteska med ministerns uttalande är att han motiverar sitt knäfall för Turkiet med att bekämpa foreign fighters och danska jihadkrigare utan att vara medveten om att detta är precis vad Lars Hedegaard-fallet handlar om," skriver Robert Ellis.

"En 'homegrown' terrorist försökte mörda en islamkritisk journalist och det är bara tack vare Lars Hedegaards reaktionsförmåga som han överlevde. Annars skulle Danmark ha upplevt det som Holland upplevde vid mordet på Theo van Gogh för tio år sedan. Och vad skulle Lidegaard ha gjort åt det?

Vår tids politiskt inkorrekta islamkritiker kan mycket väl jämföras med krigsårens motståndsrörelse, och den samarbetspolitik som Martin Lidegaard lägger upp till, skulle ha gjort Erik Scavenius stolt."

Även Sverige har en mesig utrikesminister. "Sverige ska bedriva en feministisk utrikespolitik, i ett skärpt världsläge," säger Margot Wallström till Putin och möts av ett rått skratt.

Men den som i verkligheten bestämmer är bostadsministern, en rättrogen muhammedan som knappast är någon feminist. Nästa månad ska han besöka Turkiet och studera hur man skövlar grönområden och anlägger presidentpalats. Han kommer också få tips om hur man skickar medhjälpare till halshuggarsekten Islamiska Staten. Samt få beröm för att Sverige erkänt Palestina.

Att det är Mehmet "Ship to Gaza" Kaplan som dikterar Sveriges utrikespolitik framgår av följande uttalande: "De ockuperade territorierna kommer, om Allah vill, att befrias, och östra Jerusalem kommer att bli Palestinas huvudstad. Vi kommer att hjälpa till med detta som regering."

Islamistisk bostadsminister? Ja, det gäller att skaffa tak över huvudet till de 600.000 som väntas de närmaste tre åren, de flesta muslimer.
Sweden – Ship of fools

8 Kommentarer:

Knute sa...

Den otursamme mördaren och hans turkiska vänner

Vad ved PET (danska säkerhetspolisen) om Basil Hassans terrorförbindelser och hur länge har dessa pågått?

Varför får han särskild uppmärksamhet från den turkiska regeringen?

Vilken är hans förbindelse med den turkiska säkerhetspolisen MIT, och på vilket sätt kan han ha hjälpt dem?

Vad tror den danska regeringen att Basil Hassan har för sig i Syrien?

Vad är Hassan-klanens skäl för att vistas i Danmark? Vad sa de när de fick uppehållstillstånd och medborgarskap? Och om det visar sig att de har lämnat felaktiga upplysningar, ska de då ha rätt att stanna?

http://www.d-intl.com/2014/11/16/den-otursamme-mordaren-och-hans-turkiska-vanner/

Knute sa...

I Gaza jublar palestinier över massakern på fyra rabbiner i en synagoga i Jerusalem igår. Hamas, den organisation Stefan Löfven och Margot Wallström vill belöna med löfte om att erkänna en palestinsk stat, uttrycker lovord och stöd för mördarna, rapporterar Reuters:

"Palestinsk radio beskrev gärningsmännen som “martyrer” och Hamas lovordar attacken. I moskéer i Gaza utropades i högtalare gratulationer och barn fick godis."

Det är denna fascism som S-MP-regeringen aktivt stöder genom sitt löfte att erkänna en palestinsk stat.

Om Löfven och Wallström hade någon skam i kroppen skulle de dra tillbaka löftet om erkännande till dess Hamas tar avstånd från terror och mord på rabbiner och alla andra civila.

Om regeringen går vidare med erkännande av en stat kommer den att gå till historien som den enda svenska regering som aktivt stöder våld, terror och extremism så länge det riktas mot judar.

http://erixon.com/blogg/2014/11/palestinier-jublar-over-mord-pa-rabbiner/

Knute sa...

Islamiska Staten meddelar att de ”älskar Basil Hassan högt” på grund av hans terrorförsök i Danmark.

http://www.d-intl.com/2014/11/27/basil-hassan-ar-hos-isis-som-alskar-honom-hogt/

Knute sa...

Under 2013 minskade antalet danskar med 789 personer medan antalet utlänningar ökade med 27.396 personer.

"Danmark er i øjeblikket inde i en periode, hvor antallet af indbyggere med dansk oprindelse er faldende samtidig med, at antallet af indvandrere og deres efterkommere er støt stigende. Således viser tal fra Økonomi- og Indenrigsministeriet, at der i perioden 1. januar 2013 – 1. januar 2014 var blevet 789 færre indbyggere med dansk oprindelse i forhold til den tilsvarende periode året før. Til gengæld var antallet af indvandrere og efterkommere i samme periode steget med i alt 27.396 personer, fremgår det af tallene, som ministeriet har hentet hos Danmarks Statistik."

http://denkorteavis.dk/2015/rystende-tal-befolkningstilvaeksten-udgores-af-seks-gange-sa-mange-indvandrere-som-danskere/

Knute sa...

“Aldrig trodde jag att jag skulle hylla Margot Wallström, men sanningen är att ingen har gjort så mycket för den livsnödvändiga islamkritiken som hon. Inte för att utrikesministern begrep vad hon gjorde när hon kallade Saudiarabiens lagar medeltida, men nu när Pandoras ask är öppnad går den inte att stänga. Så tack, Margot, för att islam och sharialagarna äntligen står i fokus!

Saudiarabien är islams allra heligaste land. Här ligger Mecka med världens största moské, Al-Masjid al-Ḥarām, som omsluter den heliga stenen Kaba. Det var detta land Margot Wallström kallade en diktatur med ‘medeltida’ straff (exempelvis piskning av uppstudsiga bloggare) och kvinnoförtryckande (exempelvis att kvinnor inte får köra bil). Bra där, Margot!

Hennes uttalanden har nu satt hela den arabiska världen i brand. Nu är det inte bara Arabförbundet som fördömt hennes uttalanden, utan alla de 57 länderna i OIC (Organization of Islamic Cooperation). Saudiarabien och Förenade Arabemiraten har tagit hem sina ambassadörer från Stockholm, och Saudiarabien har meddelat att inga nya svenska affärsmän kommer att få visum till deras land.

Låt oss skänka en tacksamhetens tanke till Margot Wallström och hennes medarbetare. Genom sina uttalanden har Wallström satt fingret på just det budskap som vi islamkritiker länge försökt tränga igenom med: Islam är en totalitär ideologi som förvägrar människor mänskliga rättigheter och håller sina undersåtar fast i ett barbariskt system utan hopp.

http://www.d-intl.com/2015/03/19/margot-wallstrom-har-oppnat-pandoras-ask/

Knute sa...

Det är mycket problematiskt att göra sig ovän med sharia-länderna när vi genom vår demografiska politik har exponerat oss mot dessa länder. Handlar om rikets säkerhet.

http://www.di.se/artiklar/2015/3/20/muslimsk-ledare-fordomer-wallstrom/

Knute sa...

Kungen fick rädda utrikesministern och S-MP-regeringen från sig själva.

Fakta är att man i arabvärlden, exempelvis via tv-kanalen al-Arabiya, nu sprider uppgifter om att den svenska regeringen bett om ursäkt för Margot Wallströms uttalande och att Saudiarabiens ambassadör därför kan återvända till Stockholm.

Det var förre talmannen Björn von Sydow som åkte med ett brev från kung Carl XVI Gustaf till Saudiarabien som innehöll önskan om goda relationer mellan länderna.

http://erixon.com/blogg/2015/03/wallstrom-jag-ar-proffsig/

Knute sa...

Kong Carl Gustaf blev ringet op af Saudi-Arabiens kong Salman fredag aften. Det blev her meddelt, at den saudiarabiske ambassadør ville vende tilbage til Stockholm.

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7591033/Sverige-har-genoprettet-forhold-til-Saudi-Arabien/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.