29 november 2014

Skillnad på Bill och Bill

Utgår ifrån att ni även i Sverige har hört talas om Bill Cosby-skandalen.

Bill Cosby önskar nog att han var Democrat nu. Han är omskriven och smutskastad varje dag och nya kvinnor dyker upp och påstår att han våldtog dem för 40 år sedan. Samtidigt är pressen helt till sig i trasorna över att det finns planer på att avbilda den gubbsjuke Bill Clinton på Mt. Rushmore.
Democrats gör verkligen skillnad på svart och vit.Det är helt tydligt att Bill Clinton inte har ändrat sig med åren och jag undrar hur många kvinnor det är som aldrig offentliggjorde hur han behandlade dem.

Det har visat sig gång på gång att Bill Clinton var en första klassens skurk och flickjägare men nu reser han runt och håller tal för $ 250.000. Han erbjuds hedersdoktorat och utmärkelser från kvinnogrupper.

Men Cosby utsätts för allvarlig kritik och flera TV-kanaler har tagit bort repriserna av The Cosby Show liksom hans tidigare komedishower.

Universiteten har tagit tillbaka sina hederstitlar  och andra har helt tagit avstånd från honom. Och allt detta är enbart pga. rykten. Inte en gnutta av faktiska bevis, inga blå klänningar, ingenting.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Du glömmer att Bill Clinton hör till en av klanerna som styr USA dvs de klaner som har den verkliga makten och utan vars stöd ingen kan väljas till president. Alltså är han oåtkomlig för rättvisan i USA:s korrumperade rättsväsende och styrda media. Något sådant skydd åtnjuter verkligen inte Cosby då han saknar de hållhakar som Bill Clinton har. Om du väljs (utses) till president ska du även utföra det som du blir tillsagd oavsett vilka löften du gav innan valet. Se bara på Obama, vilken diskrepans det finns mellan vad han sa innan valen och vad han gör i praktiken.

Benny

Anonym sa...

Månde Cosby är en tvekande konvertit och inte vill bli jämförd med den självdestruktiva lögnaren och socialisten Bill Clinton?
SU

Berit sa...

Helt rätt, Benny

Anonym sa...

Du har helt rätt Benny, som Berit påpekar. Obama är bara en marionett när det gäller att förstöra USA. Alla nationer och alla nationell självbestämmanderätt måste förstöras om man skall kunna skapa "The New World Order". Och USA har där varit det viktigaste hindret.
Därför var det viktigt att Obama var "svart", så att man kunde få en (skenbar) kamp mellan svarta och vita och dölja vad som sker 'behind the scenes'. Obama utvaldes tidigt som "presidentämne" av nätverket 'behind the scenes' och gavs 120.000 dollar (av nätverket) redan som 30-åring för att skriva om rasrelationerna, något som han inte klarade av ens efter att ha fått ytterligare 40.000 dollar för samma bok. Slutligen lät han (på Michelles inrådan) f.d. Weather Underground-terroristen Bill Ayers skriva en memoarbok om hans far istället ("Dreams from my father"), där Obama står som författare. Men man ser här att han var tidigt utvald och nätverket arbetar långsiktigt. Det finns naturligtvis hur mycket som helst att säga om detta.
Bill Clintons universitetslärare historieprofessorn Carroll Quigley beskrev ingående och mycket detaljerat dessa nätverks förehavanden under det senaste seklet i sin bok "Tragedy and Hope" från 1967.
Boken är mycket lång (1300 sidor) men det finns idag flera kortare böcker som sammanfattar det viktigaste i hans redogörelse, t.ex. Cleon W. Skousens bok "The naked capitalist" eller "Tragedy and Hope 101. The Illusion of Justice, Freedom, and Democracy" av Joseph Plummer och G. Edward Griffin.
För er som inte är insatt i detta ämne kan de rekommenderas.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.