04 november 2014

Sverige räddar Mellanöstern


I torsdags löste Sverige äntligen alla problem i Mellanöstern genom att erkänna staten Palestina.


 
 I decennier har all instabilitet i regionen skyllts på avsaknaden av en PLO-stat. Utrikespolitiska experter stod i kö för att förklara för oss, att det enda som skulle kunna stoppa terrorismen i Mellanöstern var en terroriststat.

     Det var en plan så vansinnig att den antingen måste fungera eller döda en massa människor. Mestadels har den gjort det senare.

     Men våra ledare var ihärdiga. USAs mellanöstern-samordnare insisterade på att Israels envisa vägran att skapa en palestinsk stat - som gick emot önskemålen från den icke folkvalde presidenten för den palestinska myndigheten, som vägrar att förhandla eller stoppa terrorismen - orsakade instabilitet i regionen.

     Statssekreterare John Kerry har förnekat att ISIS var islamisk, men beskyllde Israel för ISIS-rekryteringen.

     Men det var inte John Kerry som räddade Mellanöstern från instabilitet. Istället gjorde Sverige det, genom att erkänna en terror-stat vars ledare slutade med den betungande plikten att hålla val, när de insåg att Eurokrater och Obama skulle fortsätta att skyffla pengar till dem, även om de utsåg sina icke folkvalda terroristledare genom att spela rysk roulette.

     Sveriges nya Palestina struntar inte bara i val, utan styr också sin grundläggande verksamhet genom sina PLO-organisationer, och har ingen fungerande ekonomi utan anställer i stället en armé av människor som får betalt för att inte driva ett land som inte finns, med pengar som skickas från Amerika, Europa och Japan.

     Vissa skulle kalla det en bluff, men det är anmärkningsvärt hur det liknar det sätt på vilket EU fungerar.

Förutom att sakna sådan lyx som en vald regering och en ekonomi, kontrollerar staten Palestina inte heller Gaza, som drivs av en annan terroristgrupp, Hamas. Det internationella samfundet har ignorerar detta mindre problem, eftersom det inte skulle fungera för en konkurs-terroriststat, som råkar vara vårt sista bästa hopp för stabilitet i Mellanöstern, att bli diskvalificerad bara för att den faktiskt består av två grälande konkurs-terroriststater.

     En terroriststat borde kunna skapa stabilitet i Mellanöstern. Två terroriststater låter rent ut sagt instabilt. Om de arabiska muslimska bosättarna på Västbanken och Gaza inte kan sluta slåss mot varandra tillräckligt länge för att fredligt förenas under parollen om en anti-Israel terroristgrupp, är allt hopp om fred förlorat.

Utdrag från Daniel Greenfields artikel

4 Kommentarer:

Unknown sa...

En mycket mörk dag i Svensk historia, skriv till handlingarna idag.

Knute sa...

När den svenska regeringen nu ska skänka “Palestina” 1 miljard om året (våra pengar), vet man vem man egentligen sponsrar? När Svenska Kyrkan skänker miljoner till "uppbyggnad av Gaza", vilken uppbyggnad kommer det egentligen att handla om? Inte mat och kläder i alla fall. Det råder ständig brist på det mest nödvändiga därför att alla välmenande bidrag går till något annat. Det pumpas in i tillverkning av de raketer man dagligen skjuter in i Israel, grävande av tunnlar och automatvapen. Allting är nämligen underordnat det faktum att man vill och ska förinta Israel och alla judar. Och nu är det inte Ali Baba och de 40 rövarna vi talar om.

…Medan ondskan fortsätter att slakta kristna så blir det för varje dag allt svårare att säga detta öppet i Sverige. D v s, man berättar om IS, men undviker kategoriskt att nämna att det är de kristna som är i en massiv majoritet av de som förföljs och dödas.

…De här människorna ansåg på fullaste allvar att HMF (lagen om hets mot folkgrupp) skulle vara överordnad yttrandefriheten.

...I en sådan samhällsatmosfär står portarna på vid gavel för Ondskan. Man har ju förnekat dess existens och kyrkan tiger också om den. Ingen skugga får falla på islam eller ens IS. Istället lobbar man för ett upprop för bojkott mot israeliska apelsiner. Satans hycklare.

http://majgrandmo.blogspot.se/2014/11/medlopare-till-ondskan.html

http://varstundisverige.blogspot.se/2014/11/gustaf-adolfsdagen-jag-anklagar-olle.html

Knute sa...

The alliance between islamists and the left is threatening not just Israel, but all free societies.

https://www.document.no/2014/11/mads-gilbert-is-not-just-israels-problem/

Knute sa...

Palestina tackar för erkännandet och tycker att den regering som erkände dem och höjde biståndet ska hålla käften och lära sig att förstå sharialagstiftningens välsignelse.

http://petterssonsblogg.se/2015/03/12/palestina-tackar-for-erkannandet/#more-122028

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.