19 december 2014

150 kvinnor avrättade

Hallå Feminister! Ser ni någonting som är fel här?


Feminister kan vara väldigt högljudda- och med all rätt - när kvinnor behandlas illa.

Turkish Press: 


     Minst 150 kvinnor, som vägrade att gifta sig med soldater i Islamic State of Iraq and the Levant, eller ISIL, avrättades i den västra irakiska provinsen al-Anbar, rapporteras från Iraks ministerium för mänskliga rättigheter

     Enligt ett uttalande under tisdagen genomförde Isil-militären ett antal attacker i Fallujah och begravde offren i massgravar i staden


     "Minst 150 kvinnor, några av dem  gravida, avrättades i Fallujah av en soldat vid namn Abu Anas al-Libi efter att de vägrade att acceptera jihad äktenskap" sades det i uttalandet.

Det är ju ingen tvekan om detta kommer att orsaka att den feministiska rörelsen äntligen slå larm om hotet mot kvinnors rättigheter inom islam. Eller hur?
Annars kan ju folk få för sig att feminismen, liksom miljörörelsen och "svarta liv är betydelsefulla” inte har någonting att göra med dess ytliga retorik, utan helt enkelt är ett sätt att öka makten för Vänstern.

3 Kommentarer:

elina sa...

http://www.aljazeera.com/programmes/specialseries/2014/12/girls-taliban-2014121716718177928.html

Kanske kan den här filmen bidra? Fast jag tvivlar på det. Feminister har sin egen agenda och det innefattar inte förtryckta kvinnor.

Anonym sa...

Varken så kallade feminister, FN-rötan eller svenska kyrkan fördömer denna mördarideologi oavsett vad asen tar sig för....

Ann-Marie sa...

Feminazisterna är alltid tysta när det gäller saker som händer inom islam. Man kan ju undra varför. Annars är dom ju ute och härjar och bär sig åt men inte när det verkligen gäller. Skumt!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.