27 december 2014

Det är för gulligt


Århus tar hand om sina egna jihadister, ser jag. Polismästare Jörgen Illum kallar det rehabilitering och brottsförebyggande vård.
“Vi vill förhindra att ungdomar radikaliseras i en utsträckning som gör att de kan vara ett hot mot samhället. "

Omkring 100 danska män - i ett land med bara fem miljoner - har rest till Mellanöstern för att slåss, och mer än en tredjedel av dessa soldater är från Århus.  Illum säger att staden har rekryterat ett nätverk av psykologer, handledare och socialarbetare för att försöka hjälpa de återvändande tillbaka in i det danska samhället.
Snarare än fängelse, får de sjukvård,  en terapeut för posttraumatisk stress, och även hjälpa med hemarbete och jobbansökningar. Deras föräldrar erbjuds också rådgivning.

De har redan värvats till Islamic State. Är det inte lite väl sent att oroa sig över att de kanske kan bli radikaliserade????

Fråga till mina danska vänner: "Är detta danska män som dragit iväg till Mellanöstern för att slåss?"

I mina ögon är de importerade vildar härstammande från en lång rad av vildar, som inte har för avsikt att fungera i ett västerländskt samhälle och aldrig kommer att göra det hur mycket “terapi’ de än får.
Hela västvärlden befinner sig i ett tillstånd av förnekelse vad gäller det avskyvärda och dödliga hotet från islam.   Islamisk kultur är bara primitivism maskerad som en civilisation.
Vi har satt upp ett självbedrägligt system och om vi inte sätter stopp för det kommer Väst att översvämmas av sina fiender. Obehagliga åtgärder krävs, men passivitet betyder att det blir mer och mer obehagligt i våra egna länder.

Det är sjukt.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är rent ut sagt förjävligt vad det daltas, och i sverige har alliansen vikt ner sig o allierat sig med
sossar o mp allt p.g.a rädslan för SD det är fan skam och odemokratiskt, dom styrande ska väl följa
folkets vilja det är väl det som är demokrati!!! nä här gör man allt för att stänga ute ett parti som faktiskt
fick 16% i sista mätningen man vill bara spy/gp

Anonym sa...

När ska dessa flummare förstå att radikala islamister som åker till mellanöstern för att kriga redan är bortom all hjälp? Det är ytterst få av dessa hjärntvättade individer som någonsin kan rehabliteras till ett normalt liv så det är slöseri med tid och pengar. Bättre då att låta dem fortsätta leka jihadister i sandlådan som kallas mellanöstern tills de blir sprängda i luften. Problemet löst..

Benny

Anonym sa...

I Sverige har just nu Batra sålt sin ruttna själ till den socialistiska kleptokraten Löfven!
Det blir lättsmält kost för muhammedanerna. Tragiskt när medborgarna blir lämnade i sticket och förrådda!
SU

Berit sa...

Carol Brown har förslag på vad som bör göras;

http://www.americanthinker.com/articles/2014/12/what_is_americas_survival_plan_.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.