16 december 2014

En fridens man

Gisslandramat i Sydney i Australien slutade med att tre dog, en när han försökte ta geväret från gisslantagaren, en annan av en hjärtattack på väg till sjukhuset, samt monstret själv som blev skjuten av polisen.

Dagen före attacken publicerade han sig på internet: "Islam is the religion of peace, that's why muslims fight".

Enligt islams anstiftare Muhammed kommer det inte bli slut på krigandet förrän alla blivit muslimer. Vad som händer sen är ovisst, de har ju redan svårt att hålla fred med varandra.

7 Kommentarer:

Christer sa...

Det här fredsprojektet känns mer och mer avlägset. Många djärva försök har misslyckats. T ex nazisterna och kommunisterna. Det stupar alltid på att det uppstår nya idéer och grupperingar. Att muslimerna skulle kunna ro detta iland är uteslutet. Shia och sunni-konflikten kommer inte att upphöra. Vi kommer att få ett Nordirland över hela världen, fast mycket smutsigare.

Naturligtvis hade gisslandramat inget att göra med islam. Det var ju en enstaka förvirrad individ som borde spärrats in. Tyvärr består islam av väldigt många sådana enstaka individer. Men man får ju inte generalisera och därför får dödens virus fortsätta förpesta tillvaron för mänskligheten.

Berit sa...

SLAM är skyldig till grymheterna, ingenting annat. Annars skulle kristna och buddister och hinduer också såga huvudet av icke-troende, lemlästa små flickor och våldta kvinnor i samma takt som muslimer gör.

Knute sa...

Blodigt gisslandrama på skola i Pakistan – minst 126 har dödats.

https://www.document.no/2014/12/massakren-fredsprisen-kan-ha-vaert-en-faktor/

Knute sa...

Terroristerna mitt ibland oss döljer inte sitt hat. Varför inte erkänna att de är en del av global jihad?

https://hodja.wordpress.com/2014/12/16/den-ensomme-ulv/

Knute sa...

Shahada - Islams svarta flagga med halshuggarsvärdet

Ayaan Hirsi Ali: The Shahada in Sydney Reminds Us That Political Islam Is Deadly

http://time.com/3634750/shahada-in-sydney-political-islam-ayaan-hirsi-ali/

Knute sa...

IS: “Slaveri och halshuggning del av vår religion”

Det är inte en fråga om ifall gruppen kommer att erövra även Europa, utan när. Européerna ska veta att vi kommer, och det kommer inte vara på ett trevligt sätt. De som inte vill konvertera eller betala jizya (speciell skatt för icke-muslimer) kommer att mördas, uppger en tysk konvertit.

Slaveri har tjänat gruppen väl, vilket de kommer fortsätta med, så även halshuggningar – det är en del av vår religion, säger han vidare.

http://avpixlat.info/2014/12/22/is-slaveri-och-halshuggning-del-av-var-religion/#more-136568

Knute sa...

Muhammeds liv kantades av våld och krig. Han kunde vara oerhört grym mot sina fiender. Vad sägs om följande historia? En grupp män som blivit muslimer hade blivit sjuka och Muhammed ordinerade dem att dricka kamelurin för att de skulle bli friska. Men i stället för att lyda Muhammed så mördade de en herde, stal hans flock med djur, hoppade av islam och försvann. Muhammed såg till att de blev infångade och när de kom framför honom, så beordrade han att deras händer och fötter skulle skäras av. Inte nog med det, dessutom skulle de torteras med uppvärmda spikar som lades på deras ögon och de lämnades sedan åt en kvalfull död i ödemarken. De bad om vatten, men fick inget.

Så det här blev en sura, 5:33–34. Där kan du läsa att det är straffet för dem som kämpar mot Allah.

Det finns mycket mer att berätta om Muhammed. Men i läroboken framställs han som en högst vanlig människa, vars enda avvikelse var att han grundade en religion. Inte en antydan till något annat.

http://www.d-intl.com/2015/07/06/detta-lar-sig-svenska-skolbarn-om-islam/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.