13 december 2014

Kungen har fått nog av den politiska adeln i Stockholm

Nobelfesten är en årlig freakshow för Sveriges adel av politiker och kändisar. Företrädare för landets tredje största parti är dock inte välkomna.

"Men nu kommer protesten. Till och med från högsta håll. Kungen säger stopp. Carl Gustaf har fått nog. Vilket faktiskt inte är helt överraskande - historiskt sett. Länge var den europeiska politiska historien präglad av en strid mellan monarki och adelsväsen, och samma konflikt tittar nu fram i Stockholm, pseudodemokratins huvudstad.

Kung Carl XVI Gustaf har tydligen fått nog av adeln och meddelar via hovets presstaleskvinna, att kungahuset har för avsikt att bjuda in företrädare för alla folkvalda partier, det vill säga också Sverigedemokraterna, till sina baler och arrangemang. Kungen länge leve!"Kronprinsessan Victoria bar ett kors om halsen under Nobelfesten. Det är betryggande att kungen eller drottningen enligt grundlagen måste tillhöra kyrkan. En nagel i ögat på sossar och miljöpartister och andra värderelativister som gärna skulle se en framtida muslimsk regent i Sverige.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Vågar vi knysta om att vi hyser aktning för Majestätet?

Anonym sa...

Länge leve Konungen, Sverige vårt fosterland och svenska folket. Vår nation är mer än tusen år gammalt. Hurra

Arlav sa...

Konungen har idag inte mycket att säga till om, men tänker han göra som nämnts så har han all heder för det!
Han använder de få medel som finns att tillgå.

Argus sa...

Nej, HMK är inte tvingad att vara medlem i Svenska kyrkan. Däremot skall regenten och de som vill vara en del av den svenska tronföljden "alltid skall vara av den rena evangeliska läran, sådan som den, uti den oförändrade Augsburgiska bekännelsen, samt Uppsala mötes beslut av år 1593, antagen och förklarad är". (Successionsordning (1810:0926) 4§)

Augsburgiska (Augsburgska) bekännelsen stipulerar bland annat att "De fördöma alla kätterier, som uppkommit i denna punkt, såsom manikéerna, vilka antogo två urprinciper i tillvaron, en god och en ond; likaså valentianerna, arianerna, eunomianerna, muhammedanerna och alla andra dylika."

Så den äldsta av våra fyra grundlagar förbjuder i praktiken multikulturen. Eftersom Kungl. Maj:t är benämningen på det statsorgan som idag motsvaras av Regeringen, Hösta domstolen, Högsta förvaltningsdomstolen och Kammarrätten som sista instans kan vi konstatera att alla avsteg från denna princip varit grundlagsvidriga. Ooops!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.