07 december 2014

Löfvens DDR-attack på SD

Fritt fram att attackera Sverigedemokrater, är det så man ska tolka den svenska regeringens senaste valtaktiska fulspel? Statsministern verkar i alla fall inte ha några problem med att demonstrera sida vid sida med våldsvänstern.

Så ser Löfvens taktik ut. Liksom DDR-ledaren Honecker beskyller han oliktänkande för att vara “fascister”. Ett glåpord som är lika fel nu som då.

Det är en lögn att SD skulle vara “nyfascistiskt” men sossarna och miljöpartisterna gör som Hitlers propagandaminister Goebbels: “Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den en sanning.”

Avsikten är att skrämmas. Alla ska veta att i det politiskt korrekta Sverige är det “nyfascistiskt” att ifrågasätta invandringen. Det gäller även borgerliga tidningar som Dagens Industri och Svenska Dagbladet, inte ett pip därifrån, annars kommer glåporden. Självcensuren ska bli total.

Spydpigen: “Jag är en av de många 'förmätna' som avsiktligt och genomtänkt har röstat på Sverigedemokraterna.

Hur kan det komma sig att en demokrati låter ett parti ställa upp till riksdagsval på lika fot med andra partier för att sedan låta den nya, oerfarna statsministern överfalla partiets väljare - inklusive mig - med hånfulla ord, ordmanipuleringar, lögnaktighet och snaskigt förtal?

Ett ganska märkvärdigt beteende!

Hur kan man tillåta att en bevislig lögn repeteras om och om igen som en sliten floskel? 'Främlingsfientlig'! Totalt ogenomtänkt. En mängd väljare har låtit sig vilseledas av den evigt körande PK-propagandan. Det handlar inte om noll hjälp till den tredje världens fattiga, färgade eller flyktingar, men bara om HUR? De flesta svenska partier - från de röda till Alliansen - tycker att det är bäst globalt att bjuda in alla att bo i Sverige, även om det kostar miljarder för svenskarna, medan SD mera nyktert anser att de inte ska lockas hit till landet, men hellre hjälpas i det område och den kulturmiljö de känner, antingen i sitt eget land eller i närområdet, vilket kostar mindre och därmed uppnås till och med mera hjälp!!

Är det 'främlingsfientligt'? Det är falsk beskyllning!”

Uppdatering:14 Kommentarer:

Knute sa...

Ja, de reser ju så mycket de svenskarna

Vägglöss är ett växande problem i Sverige. Anticimex säger att de sanerar tjugo gånger så många hem som de gjorde för bara åtta år sedan.

https://www.document.no/2014/12/ja-de-reiser-jo-sa-mye-de-svenskene/

gäster sa...

Innan julskinkan ens kommit på bordet...

Med reservation för att Stefan Löfven verkligen anser att de förmågor han har skrapat ihop i sin regering utgör crème de la crème av Sveriges politiska intelligentia är det troligt att många tillfrågade tackade nej till hans erbjudande efter att ha gjort en riskanalys. Det kändes inte lockande att ingå i en ministär som var predestinerad att köra i diket innan julskinkan ens kommit på bordet.

Till slut återstod bara bottenskrapet med namn som Magdalena Andersson (s) (“SD är ett nyfascistiskt parti”), islamisten Mehmet Kaplan (mp), miljöhycklaren Åsa Romson (mp), Ardalan Shekarabi (s) som gömde sig illegalt i flera år och 2003 använde 76 000 kronor av SSU:s medel som skulle ha gått till integrationsprojekt till sin egen kampanj för att bli SSU-ordförande, Margot “Tomma-tunnor-skramlar-mest” Wallström (s), och kulturanalfabeten Alice Bah Kuhnke (mp). För att nämna några av de värsta exemplen.

Att Stefan Löfven inte gav någon ministerpost till kvinnan bakom Omar Mustafaskandalen, Veronica Palm (s), måste bero på ett rent förbiseende.

http://snaphanen.dk/2014/12/07/sondagskronika-en-svetsares-fall/

Anonym sa...

Det brann ett antal bilar i söderort Stockholm i går kväll. Kan det ha varit Lövfenska antifascister som hade kvällsövning?

Knegarn.

Knute sa...

Den dårlige undskyldning for ikke at ville røre ved Sverigedemokraterna, er at nogle havde en fortid i af Bevara Sverige Svenskt, der lukkede butikken i 1986 på et tidspunkt, hvor Vänsterpartiet stadig var Moskva kommunister, hvilket ikke synes at have skadet Gudrun Schyman og Lars Ohly synderligt. “De er fascister”. Dette er 28 år siden. Aftonbladets kulturredaktør, ekskommunisten Åsa Linderborg, der græd da Muren faldt, køber også og ikke videre overraskende facistskrønen.

BSS var rigtignok nogle tvivlsomme personer, skønt ikke helt så tvivlsomme, som de males ud idag, hvor de tjener et vigtigt formål i en magtkamp, der er tabt og det årtier senere, end den burde være. Der er lidt færre hagekors i BSS, end Löfvén erindrer, og da Michael Jansson, der sidder i Riksdagen i dag, blev formand i 1995, var det altsammen historie. Det er 19 år siden.

Men det er selvfølgelig kun en lam undskyldning de læner sig op af, fra Reinfeldt over Löfvén til Romson og Annia Lööf. De er ikke nær så dumme, som de lader og som de åbenbart håber, svenske vælgere er.

http://snaphanen.dk/2014/12/08/intolerance-skal-mode-med-intolerance/

Knute sa...

Sossarnas svenska modell med starka inslag av representation från fack och arbetsgivare i statliga organ har en tydlig likhet med fascismen.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/lofven-vilse-bland-ismerna_4170725.svd

Knute sa...

”Allt är politik,” hävdar det svenska 7-partiet (utom möjligen Kristdemokraterna). Låter det välbekant?

Hur den svenske historikern Carl Grimberg (1875-1944) definierade fascism i sitt verk Världshistorien, band 14, sidorna 472-473:

”Systemet var likaledes totalitärt: staten inskränkte sig inte till att leda förvaltningen utan ville även behärska andra områden som organisationslivet, barnuppfostran, kulturlivet och så vidare.”

http://www.d-intl.com/2014/12/13/kronika-sd-fascismen-och-verkligheten/

Knute sa...

Varför är miljöpartister så entusiastiska till muslimer?

Oavsett vilka attityder MP-väljarna faktiskt skulle ha till verkliga muslimska grannar måste de svara som de gör för att inte hamna i konflikt med sina egna ideologiska övertygelser.

http://basun.poluha.se/2014/12/07/varfor-ar-miljopartister-sa-entusiastiska-till-muslimer/#comments

Knute sa...

“Du står inte för samma värdegrund som vi andra! Ut! Försvinn!”

Det finns människor som har arbetat ideellt i hela sitt liv och gjort det med den äran, men så fort det blivit känt att personen har röstat på SD har personen kastats ut.

Så vad är det nu för värdegrund ”alla” andra står för? Vi som gillar olika? Ska vi acceptera hedersmord? Ska vi acceptera att svenska IS-krigare får återkomma till Sverige och vila upp sig en tid? Ska vi acceptera att vissa religiösa grupper har egna lagar och därmed trycker ner sina kvinnor och barn? Ska vi acceptera att vissa grupper vill slå ihjäl homosexuella? Ska vi acceptera grupper som inte erkänner Sveriges grundlagar, demokrati och yttrandefrihet, just för att vi ska gilla olika? Ska vi acceptera att människor som kommer hit ljuger om sin bakgrund, får asyl och socialbidrag och sedan återvänder till sina hemländer på besök eller till och med stannar där och hämtar ut sina bidrag via bekanta?

Om svaren på dessa frågor är ja, då bör extravalet den 22 mars 2015 ge de andra partierna 99,9 procent och SD bli raderade från den politiska kartan.

Mina farföräldrar mördades av nazister i Auschwitz - är jag en nyfascist om jag röstar på SD?

Av Ramona Fransson

http://snaphanen.dk/2014/12/09/mina-farforaldrar-mordades-av-nazister-i-auschwitz/#more-181516

Knute sa...

Jag ser vilka förhållningssätt våra ungdomar möter i dag. I Sverige. De möter Facebook, där gruppers skapare ”äger” inte bara rummet, utan också gruppmedlemmarnas yttrandefrihet. För minsta lilla felsteg från strömmen kan man bli blockerad och tystad. Man kan också få sina egna ord vridet ut och in (”vinklat”) och få en smutskastningskampanj mot sig – och det är fruktansvärt svårt att få stopp på eländet, det kan bli viralt. Man fruktar det virala så vida pass att man faller in i ledet. En virtuell diktatur. Cyberdiktatorerna får sin beskärda del av positiv förstärkning när de poster som får tillräckligt med delningar torgförs av pressen. Att tillräckligt många tusen delar något blir en nyhet i sig; den betalda journalisten vill åka snålskjuts på det populära tåget. Mediepopulism i sin essä. Detta kommer från folk som ”vet” saker. Som ”tycker rätt”. Och som ska hyllas utan minsta eftertanke om vad de egentligen torgför, det räcker att deras åsikter är populära nog. Dessa får ett eget liv och sprids av ”oberoende” journalister på ”oberoende” nyhetsbyråer, för att efter några vändor peka på den egenskapade nidbilden som ”sanning”. Jo, en lögn som upprepas tillräckligt många gånger blir till slut ”sanning” – dessa ord är pinsamt beskrivande för vår samtid.

Jag hör ofta att man aldrig får glömma att nazisterna kom till makten via demokratiska val. Vad dessa människor dolt säger är att se upp med demokratin. Ungefär samma sak som politikern för många herrans år sedan fick ur sig på frågan varför vi bara har rådgivande folkomröstningar. Svaret blev att ”för att folket kan rösta fel”. Den givna följdfrågan om folket månne röstade fel när de röstade på honom verkar ha fastnat i en pratbubbla. Och sett till hur det gick i Göteborg, med Wannholt – skandalen, så verkar det som att politiker numera anser väljarnas röster vara enbart rådgivande. Den socialdemokratiska ledningen i staden basunerar ut gång på gång att folkomröstningen var rådgivande. Ens inför folkomröstningen skulle beslutas satt de där och röstade mot ett folkinitiativ, för ”vad händer om det blir ett nej”? Besluten fattas bakom lyckta dörrar och medborgarna beslutet gäller ska helt sonika hålla käften. Den nytillträdda sosseregeringen fann det som en god idé att låta en minoritet definiera vad Sverige tycker och erkänna ickestaten Palestina. Detta utan konsultation med övriga partier i utrikesnämnden. Detta är svensk politik i dag. Vad ska ungdomarna som ser detta göra av det här…?

http://metrobloggen.se/vonswartz/den-blinda-flacken/

Knute sa...

Tidigare har nordiska bedömare föreslagit att man kan kalla Sverige för "DDR light" eller kanske ett konsensussamhälle. Men enligt Pia Kjærsgaard är den typen av beskrivningar inte starka nog.

"Personligen tror jag inte att det rätta begreppet är uppfunnet ännu. Sverige är så sinnessjukt att det skiljer sig från alla andra samhällen i historien, och i själva verket kanske det inte är statsvetenskapens roll att etablera ett begrepp, utan snarare fackmän inom psykiatrin som specialiserat sig på schizofreni och förträngning av känslor."

http://denkorteavis.dk/2014/hvad-skal-man-kalde-sverige/

http://varstundisverige.blogspot.se/2014/12/julhalsning-fran-mattias-karlsson.html

Knute sa...

Återför Skåneland till Danmark – för demokratins skull

I drygt 350 år har skånelänningarna tvingats lyda under den svenska piskan. Kanske är tiden äntligen mogen att starta en kampanj för att återföra Skåne, Halland och Blekinge till Danmark – ett land som fortfarande håller demokratin levande. Ja, där har de ibland nyval en gång om året, och ja det blir måhända lite rörigt emellanåt – men, demokrati betyder att politikerna ska lyssna till folket, inte tvärtom.

Diktatur är exakt vad sjuklövern nu har infört. Det är inte längre riksdagen som ska styra Sverige – det är det block som är något större än det andra blocket som hädanefter ska få igenom allt de vill under fyra år. Sverigedemokraterna är för närvarande helt schack matt, och hur de röstar i riksdagen kommer att vara fullständigt ointressant.

http://www.d-intl.com/2014/12/27/ledare-aterfor-skaneland-till-danmark-for-demokratins-skull/

Knute sa...

Den sortens manövrerande som Stefan Löfven nu ägnar sig åt, ägnade sig Hitler åt på 30-talet. Likheterna är slående:

5 mars 1933 hölls på Hitlers begäran nyval. Löfven utlyste extraval, men såg att han inte skulle vinna så han backade.
Efter ett avtal med samtliga riksdagspartier utom sossarna drev Hitler 23 mars igenom den så kallade ”Fullmaktslagen”, som gav regeringen lagstiftande rätt i fyra år. Löfven har ”Decemberöverenskommelsen” med alla utom V och SD.
För att uppnå de mandat som krävdes för att genomdriva lagen hade Hitler lyckats få även de neutrala partierna på sin sida med löften om förmåner. Vad har till exempel KD, som ju före jul ville bromsa invandringen, fått för löften?
I juni 1933 förbjöds socialdemokratiska partiet. Är Löfvens tanke att förbjuda SD?

Vi ser alltså samma mönster i Löfvens agerande som i Hitlers, bara med något långsammare takt i genomförandet.

http://www.d-intl.com/2014/12/29/nyarskronika-lofven-foljer-hitlers-exempel/

Knute sa...

Att vilja ­begränsa invandringen kan inte – försåvitt man inte anlägger ett begreppsraster som är rent neurotiskt – kallas ”rasistiskt”.

När SD kallas nyfascistiskt blir den psykologiska effekten inte att partiet svartmålas utan att verkliga fascister banaliseras.

http://fridebat.nu/index.php/artikler/686-sd-kan-inte-betecknas-som-nyfascistiskt-

Knute sa...

Löfven ljuger om SD:s historia

“Löfven kör fram nazistspöket för att slippa diskutera sin egen misslyckade politik eller avsaknaden av visioner. Jag är uppriktigt förbannad över att ständigt bli beskylld för att vara sympatisör eller anhängare av en ideologi som inte är min. Jag tror att även Löfven kan förstå att jag är upprörd.

Ingen av dem jag känner som varit en del av SD i över trettio år har sett de nazistflaggor han hävdar har funnits inom vårt parti med föregångare. Ingen har hört nazismen försvaras av någon som var aktiv i rörelsen. Jag är trött på att höra dessa ständiga lögner. Vi måste avslöja alla som ljuger om oss och vägra underordna oss en kulturmarxistisk agenda vars syfte är att till varje pris hålla oss utanför makten. Vi är det enda oppositionspartiet och vi ska få alltfler väljare att förstå vilka vi är – en nationell frihetsrörelse som vägrar bygga Sveriges framtid med lånade fjädrar. Vi vill återuppliva synsätt och värderingar som var allmänt spridda och accepterade i Sverige över blockgränserna före 1960-talet och detta har inget med nazism att skaffa. Vi vill att liberaler, konservativa och socialister med olika fraktionsbildningar ska leva sida vid sida i en demokrati, men att alla är överens om att nationalstatens stabilitet och integritet ska värnas och stå över våra ideologiska meningsmotsättningar. När ska våra vedersakare förstå det?"

http://samtiden.nu/17321/lofven-ljuger-om-sds-historia/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.