03 december 2014

Muslimer är upprörda


Med muslimsk invandring kommer religiösa krav, minareter och störande högtalare, yrkande på sharialagar, undantag och krav på speciell mat.
Icke-muslimska länder upplever nu att den sanna agendan är att upprätta en islamisk stat där otrogna kuvas.

Xinjiang-regionen i västra Kina har insett hotet från islamiseringen och vidtagit åtgärder för att hämma intrånget. Där har man nu officiellt förbjudit muslimska bönemöten och andra religiösa seder i statliga byggnader, skolor och affärskontor, rapporterar The Times of India .

All religiös verksamhet, inklusive böner, kommer att begränsas till moskéer.

En annan regel är att muslimer inte kan bära kläder eller logotyper som förknippas med extremism. Inga ISIS- flaggor eller dekaler är tillåtna.

Den nya lagstiftningen kommer omedelbart att påverka muslimska anställda, vilka kräver fem raster för bön varje dag på sina arbetsplatser. De kan inte heller använda sina personliga telefoner för att studera Koranen eller läsa böner.

“Xinjiang har sett en kraftig tillväxt i religiös fundamentalism, som kan påverka unga sinnen och styra dem mot terrorismen", säger områdets styrande.
Regionen, som gränsar till Pakistan, är grogrund för en våldsam separatiströrelse som drivs av East Turkmenistan Islamic Movement. I mars knivskar de 31 personer till döds och skadade 141 och i den senaste attacken i fredags dog 15 personer.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad du glömmer att nämna är att det är Kinas centralregering som insett faran med utvecklingen i Xinjiang. I detta fall är det inte heller fråga om invandring.

Ann-Marie sa...

Kineserna gör helt rätt. Religion ska skötas inom därför avsedda byggnader eller i hemmet.... Passar inte det så finns det faktiskt massor av länder som är lämpligare att bo i för dessa muslimer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.