31 december 2014

Piloten på AirAsia Flight QZ8501 var en hängiven muslim


Freedom Outpost skriver följande:

Kalla mig en islamofob, men när jag forskar om piloten från det störtade flygplanet QZ8501, kapten Iriyanto, följer jag de lokala nyheterna på indonesiska, inte på engelska. Där får jag veta att piloten på det saknade planet QZ8501, liksom piloten på det tidigare saknade flygplanet MH370,  båda var hängivna muslimer och då blir jag lite paranoid.
Översättning från indonesiska:


Iriyanto var också aktiv i samhället som styrelseledamot och ordförande i moskén i sitt bostadsområde i Pondok Jati Block BC 12 Village Pagerwojo, Buduran, Sidoarjo. "

"Förutom att han tjänstgjorde som ordförande i RT 39, var Iriyanto också styrelseordförande i Masjid Nurul Yaqin,  i bostadskomplex."


"Han var också en hängiven dyrkare. När alla andra var hemma, kunde man se honom bedja i  moskén."

Innan Iriyanto ansökte om förtidspension och blev en kommersiell pilot, hade han varit pilot i flygvapnet och flög Hawk MK 50 och F-5.

Iriyanato "utförde militära uppdrag från 1983 fram till 1992."  Det var sådan stridsflygplan från Indonesien som användes över Östtimor och var i drift fram till september 1999 och dödade 200.000 mestadels kristna, från en sammanlagd befolkning på 600.000, vilket har ignorerats av västmakterna och idag säger västerländska medier ingenting om denna pilotens medverkan.

Zaharie Ahmad Shah, kapten på det andra saknade flygplanet MH370 hade som sin co-pilot också en muslim, nämligen Faruq Abdul Hamid, 27. Nu blir jag tredubbelt paranoid.

Att bara vara paranoid och piloterna bara väldigt fromma muslimer är inte 100% säkra bevis, men när man lägger till scenarier från tidigare händelser, ändrar det saker.
När det första planet träffade den första byggnaden den 9-11, sade TV-rapporterna att "det var en fruktansvärd olycka" och i mars när Flight MH370 försvann sade de också att detta var en "fruktansvärd olycka", men när det andra planet träffade det andra byggnaden 9-11, sade TV-folket direkt att "det var definitivt en terroristattack", och nu att när flygningen QZ8501 försvann  borde inte våra paranoia-och-fobi-nivåer gå upp och få oss att tro att "muslimska terrorister" spelar sitt dödliga favoritspel igen?

Om USA erkänt att civila jetplan kan vara och användas som missiler, bör man inte, bara för att jag är islamafob,  avfärda att dessa två jetplan kan ha kapats och används som missiler .

Även om ingen vid denna tid kan lämna avgörande bevis till stöd för en sådan teori, visar historien att det inte är långsökt, och att vara paranoid ibland är bättre än att vara skeptiker.  Medan medierna fokuserat på skillnaderna mellan Flight QZ8501 och MH370, ger likheterna ännu fler skäl till oro, särskilt när vi inkluderar sannolikheter; För det första var det sabotage på båda flygningarna. För det andra avvek båda planen dramatiskt från sin kurs…

Läs fortsättningen här.


4 Kommentarer:

Anonym sa...

Bra skrivet.
Mina tankegångar också. Är det en slump att piloterna är muslimer?
Anna

Anonym sa...

Att planet försvinner i havet med alla passagerare har ju samma skrämseleffekt som om en självmordsbombare befinner sig på planet och spränger det i luften: ingen vågar längre flyga dessa rutter, vilket gör att turismen och det västerländska kulturella inflytandet skärs av - någonting som islamisterna drömmer om. Att utbilda piloter, som en lång tid är exemplariska medborgare höjda över alla misstankar, kan ju inte vara någon konst. Atta m. fl. utbildade i Tyskland var ju just sådana.
/SB

Berit sa...

Det var klimatförändringarna som orsakade kraschen, det är säkert. Läs sista meningen i den här rapporten:

“AirAsia chief executive Tony Fernandes said earlier this week he had "full confidence in my fleet and crew". Without giving details, he steered blame towards the weather, saying his airline would continue business as usual, but suggesting that climate change was making weather worse and flying riskier, particularly in the tropics.”

http://www.stuff.co.nz/world/asia/64599154/airasia-flights-behaviour-on-the-edge-of-logic

Knute sa...

Indonesien: Ve den arme djävel som utövar kritik av islam. Man riskerar upp till fem års fängelse.

http://politiken.dk/debat/profiler/flemming_ytzen/ECE2518859/selv-i-det-tolerante-indonesien-er-der-graenser-for-hvad-man-maa-tro-paa/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.