22 december 2014

Raskrig


Vilka ligger bakom rasoroligheterna och vad hoppas de vinna?


Två polismän i New York, en asiatisk och en latinamerikansk, sköts ihjäl i Brooklyn av en svart beväpnad man och hans motiv var ”hämnd" för att Mike Brown i Fergusson och Eric Garner dödats av polismän.  Mannen  hade mördat sin flickvän föregående dag.

De rasmotsättningar vi ser på gatorna i New York och i nationen i övrigt underblåses av USA: s president, justitiekanslern i USA, den sk. svarta ledaren Al Sharpton och andra, och det uppmuntras också av borgmästaren i NYC.  Det har skapat en atmosfär där våldsamma brottslingar verkar uppmuntras att kallblodigt mörda poliser.
 Välfärdssamhället har förstört den svarta familjen - 72% av barnen föds utanför äktenskapet. Den mångkulturella polarisering av Amerika, som är en avsiktlig politik för Democratic Party, har hetsat rasmotsättningar i månader med protester och demonstrationer men det undviker man att diskutera.

 Kommunister försöker alltid att vinna popularitet från social oro. De lovar att de ska lösa problemen när de är de som orsakat dem i första hand.
Allteftersom regeringen har vuxit har den gjort mer och mer omotiverade intrång i våra liv (mer förlust av frihet) och har genom åren skapat så många lagar för att rigga ekonomin till förmån för särintressen, att vi tappat respekten och polisen representerar Staten och regeringen.
Det spelar ingen roll att polisen upprätthåller vissa lagar som skyddar friheten; de är helt enkelt en symbol som är lätt att angripa i ett repressivt samhälle. De som har den verkliga makten syns inte lika lätt.

Det kan verka konspiratoriskt, men jag har också sett denna tankegång på några ställen: “Islam skulle också dra nytta av ett raskrig.” 

Islam är fortfarande långt ifrån att vara majoritetsreligion i den svarta befolkningen men bland alla folkgrupper är den mest framgångsrik bland de svarta.

Islamiska grupper har inte tillräckligt många anhängare i USA ännu för ett “angrepp inifrån” men om alla svarta människor var islamiska anhängare, skulle det räcka långt.
Om de underblåser ett raskrig i USA, utgör de en tillräckligt stor andel av den svarta befolkningen för att kunna agera som primär-ledare och centralt styra den svarta befolkningen. Nation of Islam ( NOI) är en tillräckligt stor del av det traditionella svarta ledarskapet för att den övriga färgade befolkningen skulle följa deras exempel.

I den svarta kultur de vuxit upp med har det inpräglats i dem att de utsätts för en massiv rasism och det kommer inte att bli svårt att få dem att följa flocken.
 “Om du inte gör det, måste du stå på samma sida som Whitey.”

De kommer att effektivt kunna tvinga resten av den svarta befolkningen att kämpa för deras räkning, även om de inte är muslimer. Se bara på flockmentaliteten när man röstade fram Obama bara för att han är svart!

Så länge NOI och Muslim Brotherhood (MB) inte går ut och öppet annonserar det som amerikansk Jihad, utan presenterar det som en "pro black”-rörelse istället för en "kamp för islam", kommer majoriteten av den svarta befolkningen att vara redo att kämpa för den.

2 Kommentarer:

Unknown sa...

Skulle tro att det inte kan bli mera rätt än så här..

Anonym sa...

Ja helt riktig analys! Och det är precis den politik som Obama håller på med internationellt också. Att med subversiv verksamhet skapa oroligheter och krig som man sedan anser sig förpliktigade att "lösa"! De flesta som kan läsa och skriva kan ju gå in på Youtube och med egna ögon se McCain förhandla med ISIS eller Nuland stå och underblåsa oroligheterna på Maidantorget i Kiev. Och det mest fasanfulla är ju de legosoldater man hyrde in och som sköt in i folkmassan. Mycket riktigt så la man ner den utredningen när bevisen började hopa sig mot Nuland och CIA.

Benny

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.