29 december 2014

Sortera godis med telefonen

Robotar kommer att tillintetgöra dem som tror att man kan höja minimilönen utan att orsaka massarbetslöshet bland de minst kvalificerade.Den namnlösa brittiska bloggaren bakom reviewmylife har skapat en maskin som använder en iPhone 5s som sin hjärna.  Kameran i telefonen “känner av” de  olika färgerna, kommunicerar informationen via Bluetooth till ett Arduino-kort och och öppna rätt lucka utifrån färg. 

Den färdiga prototypen är inte bara ett lysande exempel på uppfinningsrikedom, men ger oss också  en glimt av några av de möjligheter som Internet kommer att medföra.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

"Den färdiga prototypen är inte bara ett lysande exempel på uppfinningsrikedom, men ger oss också en glimt av några av de möjligheter som Internet kommer att medföra."

1. Det heter inte "men", utan "utan" här.
2. Vad har Internet att göra med den här tramsuppfinningen?
3. Och vadå "kommer att medföra"? Är din blogg skriven 1980 eller 2014?

Berit sa...

gd, det var väldigt vad du är grinig och du behöver inte sända samma kommentar 5 gånger.

Berit sa...

gb, tack vare internet har sådana som du möjlighet att nås av information, men sedan är det ju upp dig dig förstås om du kan förstå och ta till dig det.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.