08 december 2014

Stand with Hillary

Det finns många skäl - juridiska, personliga, etiska - varför de flesta 2016 presidentkandidater ännu inte  säger att de är en 2016 presidentkandidat,  men allt tyder på att Hillary Clinton siktar in sig på målet.

Denna hyllningsvideo till Hillary Clinton är absolut garanterad att vara det värsta ni ser idag.

Se, Hillary som den jordnära person hon är. Hon är inte den beräknande, baksluga, känslokalla, egoistiska, manipulerande lögnaren som struntar i hur många som dör därför att hon inte är kapabel att göra bedömningar.Det sägs att videon är gjord av gruppen “Stand with Hillary PAC”, som fokuserar på att få Latino-väljare och arbetande familjer tända på möjligheten att få Hillary Clinton som president.  Om de tror att detta kommer att göra jobbet lider de av allvarligt vanföreställningar.

Detta ömkliga försök att få en alkoholiserad, kroniskt lögnaktig, limousine-democrat, som inte ens kört bil på tjugo år, att framstå som helylleflickan från granngården som kämpar för familjvärderingar, som är ”en av folket”, är så löjligt att de är direkt oförskämt. Tror de verkligen att vi alla är så dumma att vi går på detta? 

Personligen tror jag att det är en satir; att någon Republican producerat den, men om så inte är fallet är det verkligen en av de mest patetiska propagandaförsök  jag har sett på mycket länge.

Ge er tid att titta på hela videon även om ni vill stänga av den halvvägs för att det är så bedrövligt.  Låt den cyniska politiska propagandan skölja över er:
"Hillary bara väntar på att jaktsäsongen ska börja.  Hon kör en F-150 och kan skjuta ölburkar som den värsta karl.  Hon handlar på Walmart och ser fram emot en lördagskväll vid rodeo-arenan."

Den bästa scenen är när killen kliver på motorcykeln som hans flickvän kör.

Skådespelaren heter Jason Tobias. Ingen vet vem som verkligen gjort sången, men det var inte Tobias. Jag vet inte vem som kom upp med idén att producera videon eller samla bakgrundsbilder men den som gjorde det var ett geni.

1 Kommentarer:

elina sa...

Dagens skratt.
Hoppas vi slipper henne. Hon har haft sin tid och det var inte lugnt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.