02 december 2014

“Svarta liv räknas”Svarta i Ferguson skriker "svarta liv är betydelsefulla”
Jag säger: “Jasså, när var svarta liv betydelsefulla?   Nästan 2.000 ofödda svarta barn mördas dagligen genom abort med godkännande från Obama, Sharpton och Jackson.
Mer än 8.000 svarta mördas varje år av andra svarta.
Svarta, i övervägande svarta stadsdelar,  hålls bildligt som gisslan av svarta knarklangare, svarta hallickar, svarta gäng.  Men när en polisman försvarar sig och dödar en svart ligist går dessa dårar till upplopp och skriker om att svarta liv räknas.  Om svarta liv verkligen var betydelsefulla skulle de inte mörda varandra. Om svarta liv verkligen räknas skulle svarta rensa upp i de stadsdelar de lever i. Om svarta liv var av betydelse skulle  Obama inte vara president.

Gary Bauer, vd för American Values, sade: "Detta borde vara inskriften över [Obama] administrationen:
"Under de senaste fem åren, under denna presidentperiod,  har fler barn mördats än det antal arbetstillfällen som skapats”.

  För de människor som nu kommer att bidra med okunniga kommentarer, vill jag tillägga detta faktum:
Enligt Bureau of Labor Statistics (BLS), - med justering för säsongarbeten- har antalet arbetstillfällen som skapats genom Obama visat en ökning med 3.660.000 under 5 år fram till maj 2014. Under samma period rapporterar Guttmacher Institute att 6,6 miljoner ofödda barn mördats genom abort. Ändå ställer dessa okunniga svarta människor till med upplopp och bränner ner sina egna hem och de företag som finns i stan och skriker, "svarta liv är betydelsefulla”. Det är dock uppenbart att om svarta personer skulle ställas inför valet om ett jobb eller abort skulle Obama ge rådet att välja abort.

översättning av Mychal Massies artikel

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Först och främst. Obama är mest troligt en av de smartare personer som varit president i landet i väst. Han är dock en marionett och bör inte klandras för den usla politik de för där borta. Dumgör istället Usa och att de stollarna aldrig verkar lära sig av sina misstag. Att svarta dräper varann kan man knappast anklaga dem specifikt för. Det beror nog hellre på hur politikerna byggt det där dårhuset under lång tid. Vette fn om jag själv skulle vara speciellt lugn av mig om jag växt upp i ett getto (oavsett var). Jag fattar poängen i det som står här ovan, men jag har svårt för de som för resonemang som innehåller rasindelning. Vi svenskar (liksom resten av oss utanför Afrika) är mer inavlade än afrikanerna själva, men det betyder inte att vi inte kommit längre i utvecklingen. För övrigt håller jag med dig, eller iallafall om vi säger att det är en sjuk glob vi lever på (oavsett vem fn som ställer till med skiten).
Realist i norr

Berit sa...

De kulturella problem som drabbar många svarta människor är det inte politiskt korrekt att prata om och det är enklare att felaktigt skylla det på rasism och rasdiskriminering. Svarta människor utnyttjas av Vänstern för politisk makt vilket åstadkommit nedbrytningen av den svarta familjen.

Ann-Marie sa...

Realist i norr: Hur är Obama smart? Pga hans tal? Dom är skrivna av andra och han läser innantill från telepromptern..... Förutom att han lyckades "charma" till sig presidentskapet så har han inte lyckats med något annat. Så inte 17 tycker jag i alla fall att han är direkt smart.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.