01 december 2014

Ett kulturradikalt segertåg på glid mot avgrunden

Vad utmärker den generation som dominerar medier och politik?

De gullades bort av sina radikala föräldrar som inte kunde få nog av att ge dem en daglig dos politiskt korrekt barnkultur. De fostrades att kämpa mot miljöförstöringen, klassamhället, patriarkatet, imperialismen, det hemska vapnet Lumor som de elaka kungarna i Västerlandet använde mot stackars ulltotten Yllets vänner (Nationalteaterns Kåldomar & Kalsipper 1979). En infantil världsbild där Sveriges solidariska samhälle hotades av profitörer som den koleriska pengasmugglaren Gösta (Sällskapsresan) och den girige Wall En-Berg (Jönssonligan).

Sjunne

1 Kommentarer:

Knute sa...

Sveriges television drabbades av “vänstertwitterkoma” vid presskonferensen då SD sänkte Mupp-regeringens budget:

“Trots flera patetiska försök (med hjälp av kameramän/kvinnor och avbrott för 'studiokommentarer') att mörka Mattias Karlssons redovisning av den extrema invandringspolitikens överordnade betydelse för Sveriges framtid, gick tillräckligt mycket klart fram för TV-tittarna att inse hur allvarlig situationen är och därmed säkerligen full förståelse och stöd för SD´s prioritering att rädda svensk politik från Miljöpartiets inflytande." Kenneth Sandberg

http://varstundisverige.blogspot.se/2014/12/kenneth-sandberg-mycket-bra-sd-och.html

"Den samlede presse virker med facit i hånden, som de har set selve “Hin Håle” (fanden) og dermed ikke i stand til at sige noget der bare minder om en objektivt mening og forklare for både læsere eller seere hvad dagens politiske hændelse kan medføre.

Det er her fra Sverige i skrivende stund, som om landet har havnet i en slags “venstertwitterkoma” hvor de udvalgte med de rigtige meninger med tungen halvt nede i svælget i gutturale lyde forsøger jage bort det onde der nu har intræffet." Kommentar av PFEP

http://snaphanen.dk/2014/12/02/antligen-lite-normaleuropeiskt-politisk-krislage/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.