17 december 2014

Utan assimilering ingen tillit i samhället

Vad sa egentligen riksdagens vice talman Björn Söder (SD) när han blev intervjuad i DN? - Att det finns många medborgare i Sverige som inte känner sig som etniska svenskar. Ganska självklart egentligen.

Men det var ett taktiskt misstag att ta samer och judar som exempel, när det verkliga problemet är muslimsk massinvandring och muslimska parallellsamhällen.

Folk bryr sig inte om etniska hårklyverier, det är för att de drabbas in på bara skinnet av den nya barska verkligheten som de röstar på SD. Utan assimilering av invandrarna ingen tillit i samhället.

SD-riksdagsledamoten Paula Bieler: ”Vi är tydliga med att så länge det är på individnivå så nej, då är det inga problem att även ha andra identiteter än den svenska. Det som däremot blir problematiskt är när det skapas olika slags grupperingar som man delar in sig i och inte strävar efter en gemensam identitet.”

Dick Erixon: ”Hur ser vi till att behålla den internationellt höga tillit i samhället som vi har i Sverige? Den frågan tycker jag alla – från miljöpartister till sverigedemokrater – borde diskutera öppet. Och utan glåpord. Det blir så pubertalt när vänsteraktivister kastar okvädningsord omkring sig istället för att föra en intelligent diskussion.”

5 Kommentarer:

Knute sa...

”Att kasta okvädningsord omkring sig istället för att föra en intelligent diskussion.” En träffande beskrivning av ministrarna i den nuvarande regeringen och deras medhjälpare i tidningar och TV.

Knute sa...

Sverige blir mer militärt känt i världen för sina jihadkrigare än för sin internationella insatsstyrka. Det är fortsatt tillåtet för “svenskar” att begå terrorbrott och systematiskt mörda civila i utlandet.

http://avpixlat.info/2014/12/18/regeringen-tillater-att-svenskar-begar-terrorbrott-i-ytterligare-ett-halvar/

http://canuteocean.blogspot.se/2014/12/manga-hemodlade-rekryter-pa-vag-till.html

Knute sa...

”Äntligen! För första gången på tolv år presenterades i morse ett seriöst inlägg om migrationspolitiken av en framträdande svensk politiker. Kristdemokraternas Göran Hägglund skriver på DN-Debatt, Så kan vi minska kostnaderna för flyktingmottagandet.”

http://erixon.com/blogg/2014/12/kristdemokraterna-raddar-svenska-debattklimatet/

Knute sa...

ASYLSLOTTEN Otaliga byggnader runt om i landet förvandlas nu på löpande band till asylboenden för att Sverige ska kunna upprätthålla den utvecklade världens i särklass högsta asylinvandring. Inte sällan rör det sig om anrika och exklusiva byggnader, som strandhotell med sjöutsikt och herrgårdar. Den senaste i raden av sådana byggnader att möta asylboendeomvandlingens öde är Hemmeslövs herrgård i Båstad, en ort som i ett slag nu kommer att berikas med 500 nya långväga ifrån tillresta invånare.

http://avpixlat.info/2014/12/22/kommunal-kritik-nar-annu-en-herrgard-blir-asylboende/#more-136556

Knute sa...

Den där typiska officiella självgodheten hos svenska politiker. Ett citat från 1800-talsförfattaren Johan Ludvig Runeberg: 'Ett dåligt huvud hade han, men hjärtat, det var gott.'

Fast Runeberg i all ära: kanske föredrar svenska politiker Brechts förslag att upplösa folket och välja sig ett nytt.

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2014/12/forvanande-klarsprak-i-dn.html

Dagens bild: Migrationsverkets kommandocentral

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2014/12/dagens-bild-migrationsverkets.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.