18 januari 2015

Allen Wests svar till Sharpton


Al Sharpton missar aldrig ett tillfälle att spela raskortet, så när han fick veta att alla Oscar-nominerade i år var vita, fick han ett vredesutbrott och efterlyste en "krismöte" för att diskutera "bristen på mångfald.”

Under de senaste 20 åren har det bara hänt två gånger att ingen färgad nominerats, men det hindrade inte Sharpton från att påstå att det måste bero på rasism:

"Bristen på mångfald i dagens Oscarsnomineringar är skrämmande ... filmindustrin är som Klippiga bergen, ju högre du kommer desto vitare blir det,"


Allen West levererade detta svar:
 "Om du vill prata om bristen på mångfald när det gäller att hylla förträfflighet, titta på vilka som mottagit utmärkelser för “Mest Värdefulla Spelare” inom NBA under de senaste 58 åren.

     Det är chockerande! Sjuttioåtta procent av alla MVP (Most Valuable Player) i historien har varit svarta! OH Boy, jag säger att NBA är alldeles för svart. Vi borde hålla ett krismöte för att diskutera eventuella åtgärder mot NBA, eller hur Al? Jag menar det är helt enkelt inte rättvist.

     I NBA är det som i yttre rymden Al - ju högre du kommer, desto mörkare blir det."

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Amerika är underbart, i Sverige hade Allan West blivit dömd för rsism!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.