03 januari 2015

Den näst bästa valutan är Guld….

Olika valutor jämfört med US. dollar under år 2014


 Även Alan Greenspan medger att guld är en valuta.

Greenspan: Ja ... Kom ihåg vad det är vi tittar på. Guld är en valuta. Det är fortfarande, hur vi än ser det,  en ledande valuta. Ingen fiat valuta, inklusive dollarn, kan matcha det.

Marketoracle

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Alla människor med lite självbevarelsedrift bör se till att de har pengar i handen så att de kan klara sin försörjning under 2-3 månader. När det blir kris, då blir det kris och då kommer det inte heller att finnas några pengar. Det kan gälla sedlar, mynt och guld eller silverpengar. Det är naturligtvis inte lätt att ha sådant hemma - för det kan bli stulet. Men det kan det på banken också.
Likaså bör man tänka över sin försörjningssituation också och försöka att i liten skala (till att börja med) ha matreserver, konserver, kött i frys etc. för några veckor till månader framåt åtminstone.
Det kommer att bli en svår kris i framtiden och de som har makten idag - finanseliten som planerar för "Den Nya Världsordningen" - arbetar målmedvetet för att frambringa en sådan kris. Förhoppningsvis, ur deras synpunkt, kommer denna kris och de krig de framskapar att nedbringa antalet människor på jorden.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.