11 januari 2015

Det luktar skunk


"Mer än 700.000 människor demonstrerar i Frankrike efter de islamistiska attackerna"

Detta är tänkt att vara ett enormt stöd för offren i Frankrike. Men jag tycker det luktar skunk, när jag ser vilka som ingår och hur mycket stöd de får från media. Just nu visar CNN det live.  Man visar människor som bär antifascistiska och antirasistiska banderoller, den palestinska presidenten och EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker är närvarande ... det ser mer ut som en muslim-fjäskande "freds” marsch.
"Högt uppsatta” politiker inklusive Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, brittiske premiärministern David Cameron, och Tysklands förbundskansler Angela Merkel kommer att tillsammans med franske presidenten Francois Hollande gå i spetsen för marschen från Place de la Republique till Place de la Nation,  som en show av enhet efter fem dagar av terroristbrutalitet som skördat så många liv ."


Var och en av politikerna, med undantag för Netanyahu, har främjat politik och tvingat fram lagstiftning för att underlätta invasionen av det avskum som är ansvarig för morden. Och nu har de mage att visa sig i en demonstration som denna!

9 Kommentarer:

Martin sa...

Fy fan!

Anonym sa...

RT, Russian TV, sänder direkt från Paris. Uppemot 1,5 miljoner kan delta i marschen. Times of India listar deltagande ledare. Bl.a. Löfven. Och Danmark, Norge, Finland...
http://rt.com/news/221587-paris-world-march-leaders/

http://timesofindia.indiatimes.com/world/europe/List-of-leaders-attending-Paris-rally/articleshow/45843350.cms

/ SD

Anonym sa...

Amedy Coulibaly's Chilling and Dislike Filled Video Message :
Amedy, som angrep den judiska delin [fyra döda, eller hur], förklarar innan varför han ska göra det. Hans gud klarar inte av sådana svåra saker själv, förstås. Men man får inte angripa kalifatet, dvs ISIS! Så därför måste han ta till vapen.
En Youtube (5:16) från Daily Mail. Han talar franska, men man får en engelsk text nedtill.
https://www.youtube.com/watch?v=Hhg_OsnESdg
/SD

Anonym sa...

SAS troops (Special Air Service, brittiskt specialförband) patrullerar på gator i UK för att hindra ett terrorist-angrepp liknande Paris. Terrorist-polis och 1900 man från armén är också med i den största säkerhets-operationen sedan 2012 (OS-spelen).
Al Qaeda har sagt (The Intercept TV): "Varför har Frankrike så svårt att lära av sina misstag. Ni kommer som nummer tre på vår mål-lista, efter USA och Storbritannien. Om jag var britt skulle jag nog 'kavla upp ärmarna' (pull my sleeves up)."
MI5-chefen Andrew Parker har varnat att Al Qaeda-män från Syrien planerar massoffer-attacker i UK och västvärlden, med "iconic landmarks" som mål.
-- O.s.v. Sunday Express, idag 11 januari
http://www.express.co.uk/news/uk/551356/SAS-rushed-guard-streets-Al-Qaeda-warns-you-re-next

Minns inte hur man kommer in där. Gick in på 'privat fönster'.
Men se också Breitbart. Inga problem att komma in:
http://www.breitbart.com/london/2015/01/11/sas-and-army-on-uk-streets-as-al-qaida-warns-britain-youre-next/
/ SD

Anonym sa...

"Den Heliga Jungfru Maria" är ett konstverk från 1996 av Chris Ofili (f 1946, UK). "The Holy Virgin Mary". Vår Fru, täckt av elefant-sk*t, och omgiven av bilder av kvinnliga genitalia (f*tt*or). 2011 blev den utställd på ett museum i Hobart, Tasmanien,
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Holy_Virgin_Mary
Bild (ett par hopp ner):
http://www.saatchigallery.com/aipe/chris_ofili.htm
/ SD

Knute sa...

“Frankrike har drabbats värst eftersom muslimer från deras tidigare nordafrikanska kolonier har haft det lättare att komma till Frankrike i stället för att förbättra livet i deras egna länder, en båt över Medelhavet. De har kommit längst på att visa hur omöjligt det är med multikulti, när man drar in enstaka stora grupper med låg utbildning och helt annan kultur och religion. Små icke-muslimska grupper uppträder på ett helt annat sätt, minns de vietnamesiska båtflyktingarna som knappt märktes. De smälte in trots att de kom från längre bort och sprang knappast på gatorna för att vråla att Allahu är bättre. De jobbade hårt i stället.”

http://israelisverige.blogspot.se/2015/01/hamas-och-hizbollah-fordomer-parisattack.html

Knute sa...

Abbas var ett enda stort leende vid minnesmarschen i Paris för det mördade Hebdo-teamet.

En bild säger mer än tusen ord.

Alla andra är dystra, förutom den palestinska terroristgängbossen.

http://tundratabloids.com/2015/01/abbas-all-smiles-at-paris-hedbo-memorial-for-slain-team.html

Anonym sa...

Den judiska Kosher-butiken i Paris var inte en trevlig plats att vara på. En rätt detaljerad beskrivning av händelserna finns hos Breitbart, genom Pamela Geller. Fyra pers sköts ihjäl. Coulibaly, förövaren, skrek: "Ni smutsiga judar, ni förtrycker oss. Men jag kommer till himlen nu!" Och: "Vi ska ta över Frankrike och hissa jihad-flaggan över Elysee-palatset."
Ja kanske det. En muslim som högg ner en disc-jockey (f.d. vän till honom!) med kniv ropade sedan: "Jag dödade en jude - jag kommer till paradiset!"
Regeringen kan ingenting göra. Tusentals franska muslimer far till Syrien och Irak, och kommer senare (ofta nog) tillbaka - krigserfarna.
Och tänker som Coulibaly om judarna.
http://www.breitbart.com/national-security/2015/01/11/inside-the-jihad-siege-of-the-paris-kosher-supermarket/

/ SD

Knute sa...

Og trods det efterfølgende terrorangreb den 8. januar på en jødisk kosherforretning, så lagde den franske regering pres på Israels premierminister Benjamin Netanyahu for at holde sig væk fra marchen. Da han insisterede på at komme, inviterede man terrororganisationen Fatahs Mahmoud Abbas, der præsiderer over Judæa og Samaria, til også at komme. Times of Israel fortæller:

Netanyahu was initially situated in a second row of leaders, but shimmied his way into the front row, alongside Malian President Ibrahim Boubacar Keita, Hollande, German Chancellor Angela Merkel, EU Council President Donald Tusk and Abbas.

Det var altså arrangørernes plan, at Mahmoud Abbas skulle promenere på første række, med Benjamin Netanyahu gemt væk i andet geled.

https://reaktionaererefleksioner.wordpress.com/2015/01/12/sorgemarch-helst-jodefri/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.