02 januari 2015

Glad att jag är infidel

När en imam ser något han inte gillar kallar han det “o-islamiskt” och utfärdar en fatwa - ett rättsligt beslut att varna muslimerna - så att de förblir “rena”. I islams värld är ingenting alltför löjligt.

Inom den efterblivna islamiska kulturen, har man utfärdat fatwor för nästan allt man kan tänka sig - här följer några:


Muslimska kvinnor bör inte ta i bananer.
En islamisk “präst” har förklarat att kvinnor bör avstå från att röra bananer, gurkor eller andra suggestivt formade frukter eller grönsaker eftersom de "liknar en manlig penis."

Muslimer förbjuds att leva på Mars
När Mars One-projektet meddelade att de kommer att etablera en koloni på Mars i en nära framtid, bestämde en imam att främmande planeter är ingen plats för islam. Vilken tur!

 Du skall dricker Urin
Imam Saleh Al-Ghamedi skapade rubriker när han förklarade att om man dricker urin från jihadister i Syrien rengörs man från alla synder. Hans ord har fått så mycket kritik att han senare tog tillbaka sin fatwa och hävdade att det var hans personliga åsikt.

Var en bra anställd, amma dina medarbetare
I ett bisarrt försök att lösa problemet med strikt uppdelade arbetsplatser för män och kvinnor erbjöd Dr Izzat Atiya muslimerna ett sätt att symboliskt skapa familjeband mellan män och kvinnor. Eftersom kvinnor bara kan vara i närheten av män de är släkt med, hävdade Atiya att om en kvinna ammar sina manliga medarbetare gör det dem till familjemedlemmar i Allahs ögon.

 Inget sex utan kläder.
Kanske den mest impopulära och löjliga fatwan utfärdades av Rashad Hassan Khalil - nämligen att man får inte vara naken under samlag.  Deklarationen fick så mycket kritik att Khalil-utskottets ordförande, Abdullah Megawar, ändrade fatwan, så att man inte behöver ha på sig kläder men att  makarna måste täcka sig med en filt när de har sex.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Tja, vad ska man säga? Ett är i alla fall klart att islam som religion borde reformeras i grunden precis som kristendomen gjorde för 500 år sedan. Uppenbart så ligger islam ca 500 år efter i utvecklingen på det mentala planet.

Benny

Pica pica sa...

Tänka sig att muslimska män är svartsjuka på gurkor och bananer? De kan inte vara de bästa älskarna.

Dessa "levnadsregler" borde läsas av sexklövern som säger att alla dessa muslimer kommit hit för att hjälpa oss utveckla Sverige.

Anonym sa...

Undrar om de måste täcka getterna med en filt?

Lisa/

Knute sa...

Glad att jag är infidel

Som en del av det islamiska övertagandet har man i vissa engelska skolor avlägsnat urinoarer från pojkarnas toaletter, i enlighet med muslimsk sed som rynkar på näsan åt de som står upp för att kissa.

För några år sedan ville Vänsterpartiet förbjuda män att stå och kissa på offentliga toaletter. Felaktigt påstod de att urinblåsan töms bättre för män som sitter och kissar. Det är precis tvärtom, blåsan töms sämre! Men till och med på dagis förekommer det att fröknar av okunskap eller genusideologiska skäl tvingar pojkar att sittkissa. Varken islam eller staten ska bestämma över våra kroppar!

Nu förstår vi bättre varför Vänsterpartiet i Sverige kom med detta idiotförslag. Vänstern har placerat sig på ett mycket osäkert isflak eftersom de är så förälskade i mångkulturalismen. Därför har man beskyddat islams märkliga och mer eller mindre människofientliga påbud och förbud, halal och haram.

http://www.uriasposten.net/archives/63272

http://everykindapeople.blogspot.se/2014/06/islams-visar-sitt-ratta-ansikte-igen.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.