04 januari 2015

“Han åt åtminstone inte hunden”


Man kan tycka att Vänstern och speciellt feministerna skulle älska Sarah Palin. Hon verkar ju vara den perfekta kvinnan - handelskraftig, stark, vacker, framgångsrik, intelligent, modig - som dessutom balanserar den svåra rollen av att vara mamma och karriärkvinna samtidigt.  Hon valde också att föda sonen Trig trots att hon visste att han har Downs syndrom.
Hatar de henne därför att hon inte gömmer sig bakom att vara ett offer för orättvisor?

Nu har hon hamnat i centrum för en kontrovers igen,  efter att ha lagt ut ett Facebook-foton av den nu 6-årige Trig som står på familjens hund för att nå upp till diskbänken.

 I ett uttalande i Politico beskrev PETAs President Ingrid Newkirk fotot som bevis för att Satah Palin har "ingen  uppenbar sympati för hunden på bilden.
“Men å andra sidan är PETA, tillsammans med alla andra, vana vid denna hårdhjärtade, uppenbart bisarra, känslokalla kvinnan," sade Newkirk.

Palin svarade på Newkirk uttalande, och påpekade dubbelmoralen att  ingen kritiserade Ellen Degeneres för en liknande bild av ett barn som står på en hund.

Palin drog också fram  PETA: s relation med president # 44:  " Du tappade inte koncepten när din heroiska Man-i-ditt-liv, Barack Obama, avslöjade att han faktiskt ätit hundkött?"

Hon började sitt inlägg med :”Kära PETA, Lugna ner er.  Trig åt åtminstone inte hunden", vilket var en hänvisning till det faktum att när president Obama som barn besökte Indonesien, åt han en inhemsk maträtt som innehöll hundkött.

PS. till ev. upprörda: Om hunden inte gillade det skulle han kliva upp och gå därifrån.

2 Kommentarer:

Argus sa...

PETA är en ytterligare organisation där förslagna gör karriärer och förmögenheter genom att slå blå duster i personer som tänker med hjärtat och inte med hjärnan. Den inre tomheten för många i vårt sekulariserade samhälle verkar vara oändlig. I varje anständigt land skulle PETA få löpa gatlopp för att gett sig på ett handikappat barn för att nå politiska fördelar.

Jag gillar Sarah Palin, hon är smart, slagfärdig, har självdistans och skinna på näsan oavsett vad vänsterjournalister försöker utmåla. Amerikas förenta stater vore ett bra mycket bättre ställe men fler politiker som henne istället för de "sponsrade" som idag sitter vid köttgrytorna.

Anonym sa...

Right on Argus. Jag gillar också Sarah Palin. Som du säger hon har skinn på näsan och är inte rädd för att säga vad hon tycker.
//Arne

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.