21 januari 2015

Han förstår sig på islam och allt går enligt hans planer

               


"Obamas planer började med att lansera den arabiska våren under ledning av Amerikas muslimska guide, han själv. Vad som verkade vara de makter som höll den antikristliga andan i schack, blev undanröjda när Tunisien, Egypten, Libyen och Jemen störtades ner i ett mörkt gungfly av terrorism och sekteristiskt våld. De hoppfulla beskylldes och skurkarna kom undan med allt det onda de kan uppbåda." ISIS And Obama’s Master Plan

"USA kunde faktiskt ha förhindrat IS' framgång och offensiv. Det var relativt enkla saker som Obama borde ha genomfört för flera år sedan. Nu har problemet och konflikten i stället blivit tusen gånger mer komplex eftersom IS har blivit en enormt stor och skrämmande effektiv faktor." Obama er en udenrigspolitisk katastrofe
Det störde inte hans golfspel


 

"Abbas var ett enda stort leende vid minnesmarschen i Paris för det mördade Charlie Hebdo-teamet. En bild säger mer än tusen ord. Alla andra är dystra, förutom den palestinska terroristgängbossen." Tundra Tabloids

11 Kommentarer:

Knute sa...

Arab Winter or Islamist Winter, is the term for the wide-scale violence and instability, evolving in the aftermath of the Arab Spring protests in Arab World countries. The Arab Winter is characterized by extensive civil wars, general regional instability, economic and demographic decline of the Arab League and overall religious wars between Sunni and Shia Muslims. As of summer 2014, the Arab Winter has produced about quarter a million deaths and millions of refugees.

http://en.wikipedia.org/wiki/Arab_Spring#Aftermath

Knute sa...

Tre trappsteg till mörkrets välde: marxism, nazism och islam.

Tack vare att marxister eller kryptomarxister dominerar media och kulturelit, plus att många som inte betraktar sig själva som marxister ändå tänker i samma banor (eftersom de är påverkade av media och en socialistisk skola), mörkas allt negativt när det gäller islam (själva läran och dess våldsinslag, den muslimska slavhandeln, hur islam utbretts genom massmord etc, massinvandringen av muslimer i Europa samt deras groteska överrepresentation när det gäller rån, våldtäkter, våldsbrott och mord). Och därmed förleds Europas folk att omfatta islam med öppna armar.

Och kanske var nazismen också en del i Lucifers masterplan. Genom Andra Världskrigets rasbiologisikt motiverade grymheter, som Nazitysklands eutanasiprogram, Förintelsen och behandlingen av Rysslands, Polens etc folk, gjordes begrepp som nationalism och rasism så avskyvärda och omöjliga att det 70 år senare är omöjligt att komma med ens modest kritik av islam och massinvandringen av muslimer, utan att få rasiststämpel och nationaliststämpel på sig.

http://www.gluefox.com/orel/ishis.shtm

Knute sa...

TV-tittare blev avrättade av islamiska staten för att de såg på fotboll.

http://tundratabloids.com/2015/01/islamic-state-executes-13-football-fans-for-watching-iraq-play-against-jordan-in-mosul-fiefdom.html

Knute sa...

Vardag i Saudiarabien: halshuggs på p-plats

En kvinna skriker att hon är oskyldig ända till bödelns svärd hugger henne. Men det krävs tre försök för att hacka huvudet av Layla Bassim vilket framgår av video som laddats upp på internet. Protester har framförts i samband med avrättningen i Saudiarabiens heliga stad Mecca. Men upprördheten har främst varit orsakad av att avrättningen filmats och gjorts tillgänglig för hela världen. Landets religiösa polis har nu arresterat personen som filmade avrättningen.

http://erixon.com/blogg/2015/01/vardag-i-saudiarabien-halshuggs-pa-p-plats/

Knute sa...

Jihadist iscensatte sin egen död i ett försök att återvända till Storbritannien

https://hodja.wordpress.com/2015/01/20/britisk-jihadist-som-iscenesatte-sin-egen-dod-tilstar-terrorisme/

För att komma till Sverige hade han inte behövt fejka sin död, han hade belönats med jobb av kommunen för att ha härjat, våldtagit och halshuggit i islams namn.

http://erixon.com/blogg/2015/01/orebro-kramar-jihadistkrigare/

Knute sa...

Sjukdomen som kallas politisk korrekthet har smittat Fox News, som nu "ber om ursäkt" till radikal islam för att TV-kanalen rapporterade om muslimskt dominerade "no-go zoner" i Europa.

While CAIR’s pressure was certainly a factor in the capitulation to the Muslim Brotherhood lobby, another factor could well have been the influence of the Saudi billionaire, Alwaleed bin Talal, who controls an influential number of voting shares in the Fox News parent company.

http://www.newswithviews.com/Kincaid/cliff879.htm

De politisk korrekte nægter, at de findes – men de store indvandrerghettoer er ved at blive parallelsamfund med helt andre værdier.

http://denkorteavis.dk/2015/europaeiske-no-go-zoner-fakta-eller-fiktion-forste-del-frankrig/

Knute sa...

Turkiet är en motorväg för 15.000 jihadister från över 80 länder som har anslutit sig till den islamiska statens fanor i Syrien och Irak, och för deras leveranser av vapen och ammunition.

Robert Ellis: Et osmannisk karneval. Kristeligt Dagblad 23. januar 2015

Knute sa...

“Hvorfor vil Qatar bygge en moske til 150 millioner, når der ikke bor en eneste qatarer i Danmark? Det gør de ikke for muslimernes brune øjnes skyld.”

“Jihadisterne har en brutalitet, som nazisterne ikke når i nærheden af.”

Naser Khader advarer mod den ekstreme islam, der spredes takket være oliepenge fra bl.a. Saudi-Arabien og Qatar.

http://politiken.dk/udland/ECE2519276/jihadisterne-har-en-brutalitet-som-nazisterne-ikke-naar-i-naerheden-af/

Knute sa...

ISIS har stolt offentliggjort bilder som visar hur ISIS behandlar homosexuella, kvinnor och fångar

https://hodja.wordpress.com/2015/01/17/mere-muslimsk-barberi-2/

Knute sa...

Palestinska myndighetens chef Mahmoud Abbas talade glödande fredagen den 21/1 om ”arvet” efter den ökända Hajj Amin al-Husseini, som var en nazikollaboratör, och var beredd att genomföra massmord på judar i landet Israel i händelse av en nazistisk invasion. Muftin, sa Abbas , var en stor man vars färdriktning bör tas efter av alla PA araber, och att han var värd mycket beröm.

Med tanke på hur Sveriges regering bemöter en fullblodsnazist som Abbas, så äcklas man av den svenska regeringens agerande. Har de ingen utbildning alls i vad för ideologi Abbas och Hamas och större delen av Mellanösterns ledare har annammat efter andra världskrigets slut. Ja då kommer givetvis nazismen tillbaka. Nu genom den islamism som sprids som en löpeld genom uttalanden av deras ledande politiker.

http://petterssonsblogg.se/2015/02/11/mahmoud-abbas-en-vardig-representant-for-nazismen/

Knute sa...

Sverige fyller Abbas bröstfickor med våra pensionspengar, USA stämmer honom för folkmord.

Abbas har passerat Sverige, Löfvén och Wallström hade lovat att tala honom till rätta och ställa lite krav för att han skulle få nya miljoner. Ha flinade som Arafat, fyllde sina bröstfickor med våra pensionspengar och åkte hem igen, med flyg och lyxhotell betalda av svenska staten. Som alltid.

http://israelisverige.blogspot.se/2015/02/sveraige-fyller-abbas-brostfickor-med.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.